Nefunkční aplikace ASUS LIVE UPDATE

notebooky Asus a vše kolem nich
skodovakmarek
občas něco napíše

Příspěvekod skodovakmarek » 17 led 2009 10:41

Ahoj všichni, mám takový problém. Zničeho nic mi přestal fungovat tento program. Při spuštění mi napíše ,,ASUS LIVE UPDATE přestal fungovat" potom to hledá řešení problému a nakonec stejně nic nenajde. Řekl bych, že tento program je v noťasovi docela důležitý a byl bych rád, kdyby mi zase fungoval, ale nevím co pro to mám udělat. Má s tím někdo z Vás zkušenosti, nebo jen radu? Děkuji za každou odpověď.
Pro odpovědi prosím použijte moji e-mailovou adresu: skodovakmarek@seznam.cz Díky.

polo

Příspěvekod polo » 17 led 2009 10:51

Skus to preinstalovat alebo sa nato vykasli a zmas to..(A update si rob rucne)

skodovakmarek
občas něco napíše

Příspěvekod skodovakmarek » 17 led 2009 10:57

Tento program jsem reinstaloval nejmíň 5x a nepomohlo to. Update bych si popřípadě dělal i sám, ale nevím pořádně, abych našel ty správné aktualizace pro můj model noťase. Už se mi bohužel stalo, že jsem si ručně aktualizoval ovladače od grafiky a nakonec ten noťas skončil v servisu, tak od té doby jsem opatrný. Ale každopádně ti děkuju za odpověď. :wink:

polo

Příspěvekod polo » 17 led 2009 11:00

To je jednoduche na webe asusu si das support, tam mas download a vyberes si model notebooku...(Inac novsie drivery najdes na webe vyrobcu samotneho HW a co sa tyka driverov grafiky nato tu mame vlakno ako postupovat a kde najst modifikovane pre notebooky)

skodovakmarek
občas něco napíše

Příspěvekod skodovakmarek » 17 led 2009 11:09

Děkuju za radu. :wink:

Amra

Příspěvekod Amra » 17 led 2009 11:11

Asus live update stejně updatuje jen bios a to není věc kterou bys dělat musel. Nemluvě o tom, že neustále běží na pozadí i když nic nedělá. Přijde mi to jako jedna z věcí kterou člověk odinstaluje hned po koupi notebooku.

skodovakmarek
občas něco napíše

Příspěvekod skodovakmarek » 17 led 2009 11:22

Děkuji i tobě. Asi ten program odinstaluju a peču na to, když není tak důležitý, jak jsem si myslel. :wink:

Zpět na „notebooky Asus“