HP Pavilion dv6373ea - problem s ovládačom na grafiku

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Yorgo

HP Pavilion dv6373ea - problem s ovládačom na grafiku

Příspěvekod Yorgo » 16 led 2009 13:43

Zdravím, ja by som potreboval ovladač na graficku kartu na notebook "Hp Pavilion dv6373ea" . Jedná sa o kartu NVIDIA GeForce Go 7400 128 MB. Na oficialnej stránke nvidia.com som aj nejaký našiel, no pri inštalácii mi vyhodilo okno, ze nemám operacny system Windows Vista 32 alebo 64 bit, no ja mam Windows Vista Home Premium 32 bit. Takže netuším, kde môže byť problém. Som uplne bezradný, tak mi prosím Vás niekto poradte :( :( Dakujem

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 led 2009 14:26

Pre HP treba davat ovladace zo stranok HP.com. Genericke ovladace z nVidia nefunguju.

C

hlivoj
občas něco napíše

Příspěvekod hlivoj » 16 led 2009 20:21

takže
1. hp-čková stránka ti nepomôže - pre danú grafiku oficiálna podpora XP neexistuje.

2. drivre stiahneš tu:

www.laptopvideo2go.com

Sú to modifikované drivre. Stiahneš si najprv driver, potom ten modded inf.

Rozbalíš si niekam ten driver a potom prepíšeš ten inf. Potom môžeš v pohode tú grafiku nainštalovať. k by si mal problémy s drivermi pre ostatný HW, pozri si moje príspevky. V jednom je sumár driverov pre dv6830ec, možno ti k niečomu budú.

Yorgo

Příspěvekod Yorgo » 16 led 2009 23:42

Dakujem za rady. Stiahol som to, zacal instalovat a vyhodilo mi: The NVIDIA setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit. ... niečo podobné mi vyhodilo uz dneska niekolko krát.. bud nenajde kartu alebo, ze nemam windows vistu 32 alebo 64 bit.. a pritom mam obe.. nechapem tomu.. :(

hlivoj
občas něco napíše

Příspěvekod hlivoj » 17 led 2009 15:56

Sorry, slepota naša každodenná. Myslel som že hľadáš drivre pre XPčko.

Čo som pozeral, tak HP ponúka pre tvoju grafiku ovládač z januára 2008

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=3411937

čo v tomto prípade znamená, že neťahaj najnovšie drivre, ale skús staršie, napr. 169.38

Yorgo

Příspěvekod Yorgo » 17 led 2009 19:27

Presne ten súbor na tom odkaze som stiahol uz aj predtym a snažil sa ho naistalovat, no nepodarilo sa. Pri inštalacii vyskočilo okno, že nemám Windows Vistu 32bit/64bit a instalacia sa ukoncila. Ale samozrejme, ze mam Vistu home premium 32bit.. takze neviem, prečo to takto blbne..

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“