HP Pavilion dv6373ea - problem s ovládačom na grafiku
HP Pavilion dv6373ea - problem s ovládačom na grafiku
Zdravím, ja by som potreboval ovladač na graficku kartu na notebook "Hp Pavilion dv6373ea" . Jedná sa o kartu NVIDIA GeForce Go 7400 128 MB. Na oficialnej stránke nvidia.com som aj nejaký našiel, no pri inštalácii mi vyhodilo okno, ze nemám operacny system Windows Vista 32 alebo 64 bit, no ja mam Windows Vista Home Premium 32 bit. Takže netuším, kde môže byť problém. Som uplne bezradný, tak mi prosím Vás niekto poradte Dakujem
takže
1. hp-čková stránka ti nepomôže - pre danú grafiku oficiálna podpora XP neexistuje.
2. drivre stiahneš tu:
www.laptopvideo2go.com
Sú to modifikované drivre. Stiahneš si najprv driver, potom ten modded inf.
Rozbalíš si niekam ten driver a potom prepíšeš ten inf. Potom môžeš v pohode tú grafiku nainštalovať. k by si mal problémy s drivermi pre ostatný HW, pozri si moje príspevky. V jednom je sumár driverov pre dv6830ec, možno ti k niečomu budú.
1. hp-čková stránka ti nepomôže - pre danú grafiku oficiálna podpora XP neexistuje.
2. drivre stiahneš tu:
www.laptopvideo2go.com
Sú to modifikované drivre. Stiahneš si najprv driver, potom ten modded inf.
Rozbalíš si niekam ten driver a potom prepíšeš ten inf. Potom môžeš v pohode tú grafiku nainštalovať. k by si mal problémy s drivermi pre ostatný HW, pozri si moje príspevky. V jednom je sumár driverov pre dv6830ec, možno ti k niečomu budú.
Dakujem za rady. Stiahol som to, zacal instalovat a vyhodilo mi: The NVIDIA setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit. ... niečo podobné mi vyhodilo uz dneska niekolko krát.. bud nenajde kartu alebo, ze nemam windows vistu 32 alebo 64 bit.. a pritom mam obe.. nechapem tomu..
Sorry, slepota naša každodenná. Myslel som že hľadáš drivre pre XPčko.
Čo som pozeral, tak HP ponúka pre tvoju grafiku ovládač z januára 2008
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=3411937
čo v tomto prípade znamená, že neťahaj najnovšie drivre, ale skús staršie, napr. 169.38
Čo som pozeral, tak HP ponúka pre tvoju grafiku ovládač z januára 2008
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=3411937
čo v tomto prípade znamená, že neťahaj najnovšie drivre, ale skús staršie, napr. 169.38
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“