Toshiba Sattelite A210-1AP a WXP
-
- občas něco napíše
dneska jeste zkusim upéravit tu WXP SP3 instalaci v nLite akorat nevim jak to tam mam dat kdyz ten ovladac je v exeDorota píše:To NcS Sniper: O tři posty výše: "instaloval jsem WXP se SP1 originalni dvd...". V originálu SATA drivery rozhodně nejsou.
EDIT// : ale kdyz sem to zkousel poprve tu instalaci asi pred pul rokem, tak se to normalne nainstalovalo s tim dvd s jakym jsem to zkousel i ted a ted uz to nejde...
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
ahoj, po 2tydnech cekani na novy zdroj jsem znovu zkusil instalici nyní se SATA drivery, znovu bezuspesne, po nakopirovani souboru na disk se PC restartne jakoby nabiha system a vypne se, nevim co s tim je, v pripade ze by nekdo byl ochoten mi s tim pomoct a je z prahy rad bych kdyby jsme se sesli treba v Mc Donald's a tam to nejak poresili zatim by me pomohlo kdyby jste mi rekli co by s tim mohlo byt
Fuckvista
Serus neviem ci si uz vyriesil ten problem, ale ja mam presne ten isty
comp a instalacia XP prebehla bez problemov.Potrebujes len specialnu
verziu XP s podporou SATA diskov ma nazov"Windows XP Professional Corporate Edit SP3 CZ "Mega Drivers Packs". ma asi 1,2GB
Ak nemas tak ja mam ak chces tak ta nasmerujem skade ju zohnat
comp a instalacia XP prebehla bez problemov.Potrebujes len specialnu
verziu XP s podporou SATA diskov ma nazov"Windows XP Professional Corporate Edit SP3 CZ "Mega Drivers Packs". ma asi 1,2GB
Ak nemas tak ja mam ak chces tak ta nasmerujem skade ju zohnat
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“