Win XP pro NB FSC Amilo Pa 2548
Win XP pro NB FSC Amilo Pa 2548
Ja jsem zpolihal na Flash disk, s integraci ovladacu do instalacky si nevim rady, s tim mi pomuze znami v praci a ovladace snad nebudou takovy problem. pak dam vedet jak to vse slo 

Win Xp pro NB FSC Amilo Pa 2548
Podívám se potom a stahnu to. Nějak si s tim už poradím. Dík za info.
Takze dobra zprava je ze SATA radic funguje, nakonec jsem to rozchodil s Flopinou. Ovladace mi funguji ty co jsem dostal k NB az tedy na grafiku, tu zkusim stahnout ze Stahuj.cz. timto moc dekuji za pomoc MaTTos-ovy

Tak to sam netusim, ja jsem vzdy u XP-cek mel nejvic 512Mb, akorat ted co mam tento NB tak jsem tam hodil 4Gb tak uvidim jak to bude fungovat. Ja to budu pomalu zkouset na mym starsim HDD, akorat si musim najit casek to prehazovat, zatim jeste nemam box abych z nej udelal externi.

Mozne je osadit 4gb,ale 32bit system ukaze jen 3,2gb.Maly figl jde u vist,vse zalezi na ovladacich grafiky,pri pouziti puvodniho ovladace zobrazi 4gb,pri instalaci jineho 3,2gb.Takze vzdy instalovat puvodni ovladac a pak jakykoliv jiny a system ukazuje 4gb,samozrejme neco ubere sdileni s grafikou(max neco kolem 1,4gb).Zkousel jsem win xp,nasel vetsinu ovladacu,nainstaloval winxp a pri spusteni modra obrazovka,pokusu hromady a vysledek,winxp op ravdu ze 100% nefunguji.At zkrachuji vsichni vyrobci Vista only!
moje zkušenost - po zhavarování systému kdy nešlo udělat recovery z HDD ( a blbec jsem si neudělal zálohu recovery na DVD), jsem zkusil nainstalovat XP. Pomocí Nlite jsem naladoval do instalačky ovladače SATA a instalace se rozběhla. Vše probíhalo v poho. Dojela instalace provedl se restart, naskočilo uvodní logo XP a hned modrá smrt. Sehnal jsem jinou inst. XP, integroval ser. pack 3 a ovl. SATA. Instalace najela (nenabídla formát disku), dal jsem tedy instalovat, instalace proběhla v poho, po restartu najely win XP, ale neznaly IE a chyběly ovladače. Asi by to chtělo integrovat i IE7. Neměl jsem tedy nervy se stím dál trápit.
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“