Na mém R61 (viz podpis) bez problémů. Mám HP LP2275w, ani jsem k němu nemusel instalovat ovladače.Santas píše:ide vam rozlisenie 1680*1050px na externom displeji cez vga kabel?
ja dam maximalne 1440*900px alebo 1600*1200px
Thinkpad R400/R500 seria
-
pauliezmm
- občas něco napíše
-
321910336
- občas něco napíše
-
Diablo1st
- občas něco napíše
Zdravím, mám tiež problém s klávesnicou, ako sa to dá riešiť?? Musia mi uznať záruku?? Lebo nechcem behať na RMA ako na hodiny klavíru, na to vážne nemám čas, ale na tej klávesnici sa mi strašne zle píše a vydáva veľmi špatné zvuky.
Prakticky celá ľavá časť od trackpointu je ako by nebola dotiahnutá. Neviem či tam chýba nejaká výstuž alebo čo je s tým, ale dosť ma to otravuje. Mám ho dva dni takže môžem v pohode vrátiť, ale radšej sa chcem informovať o iných možnostiach, než pojdem do alzy.
Uznali Vám v pohode reklamáciu??
Niekto tu hovoril že klávesnicu nejako vystužil, môžem vedieť ako a čím?? Ak by som neprišiel o záruku rád by som vyskúšal.
Btw. inak som úplne spokojnýn krásne tichučký, úplne chladný, nikde nevŕzga, display super, len tá klávesnica je na dve veci.
EDIT: dnes som bol v servise Lenovo a tá prehýbajúca sa klávesnica je kvôli zlej konštrukcii. Jediné čo to chce, vymontovať klávesnicu a nieči podložiť potom to je bez problémov.
Prakticky celá ľavá časť od trackpointu je ako by nebola dotiahnutá. Neviem či tam chýba nejaká výstuž alebo čo je s tým, ale dosť ma to otravuje. Mám ho dva dni takže môžem v pohode vrátiť, ale radšej sa chcem informovať o iných možnostiach, než pojdem do alzy.
Uznali Vám v pohode reklamáciu??
Niekto tu hovoril že klávesnicu nejako vystužil, môžem vedieť ako a čím?? Ak by som neprišiel o záruku rád by som vyskúšal.
Btw. inak som úplne spokojnýn krásne tichučký, úplne chladný, nikde nevŕzga, display super, len tá klávesnica je na dve veci.
EDIT: dnes som bol v servise Lenovo a tá prehýbajúca sa klávesnica je kvôli zlej konštrukcii. Jediné čo to chce, vymontovať klávesnicu a nieči podložiť potom to je bez problémov.
Naposledy upravil(a) Diablo1st dne 22 led 2009 20:43, celkem upraveno 1 x.
-
Domeek
- občas něco napíše
Mám taky R400 a víko displeje je opravdu "vyboulené", nemyslím si ale, že by se jednalo o výrobní vadu. Přijde mi, že je to takový "bezpečnostní ochranný polštář".honti píše:na mém novém R400 se mi zdá, že jeho víko je lehce vyboulené směrem ven. Myslíte, že je to výrobní vada, nebo je to dálo tou roll-cage konstrukcí uvnitř? Máte někdo podobnou zkušenost?
Stařičký Compaq EVO N410c,
Asus F3Jc,
Lenovo ThinkPad R400
Asus F3Jc,
Lenovo ThinkPad R400
-
Zdeeenas
-
honti
-
cisbes
- občas něco napíše
power manager->global power settings, polozka Beep when power state changeshonti píše:Právě jsem taky zakoupil R400 a děje se mi taková věc, a sice to, že po připojení či odpojení napájecí šnůry nebo zavření notebooku, mi to vydá vždycky takové hlasité nepříjemné pípnutí. Dá se to nějak vypnout? na T500 ani X31 nic takového nepozoruji...
-
Korbicz
cau, hele rozhoduju se mezi R400 a SL400, na Rku se mi líbí, že nemá lesklé víko, ani displej, má "normálnější" klávesnici, ale to by nebyl takový problém. Nicméně se mi moc nelíbí audio konektory vpředu, což není problém u SLka. Nejdůležitější údaj pro mě je výdrž. Mohl by mi někdo říct, jak na tom jsou? nějaká uživatelská čísla, prosím, na netu jsem našel něco o 8 hodinách, ale to se mi moc nezdálo, když SL mělo jen necelý 4...
Díky za pomoc
Díky za pomoc
-
sirius1983
- Moderátor
-
Korbicz
-
K_O
- občas něco napíše
sl400 s T5870 má tiež lesklý display (ako všetky SL ak sa nemýlim).
R400 so základnou baterkou mi vydrží asi o 1,5h viac ako kamarátovi SL400. Oba notebooky sú približne rovnako staré. R má navyše TP vychytávky a je omnoho pevnejší.
Inak R400 mi vydrží 5,5 - 6h pri bežnej kancelárskej práci, netovaní či programovaní. Pri divx filmoch okolo 4-4,5h
R400 so základnou baterkou mi vydrží asi o 1,5h viac ako kamarátovi SL400. Oba notebooky sú približne rovnako staré. R má navyše TP vychytávky a je omnoho pevnejší.
Inak R400 mi vydrží 5,5 - 6h pri bežnej kancelárskej práci, netovaní či programovaní. Pri divx filmoch okolo 4-4,5h
www.xyborgs.com
[url=http://profile.xfire.com/busy666][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/1/busy666.png[/img][/url]
[url=http://profile.xfire.com/busy666][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/1/busy666.png[/img][/url]
-
Ghost
- Moderátor
-
Kosto89
- píše často
-
Ghost
- Moderátor