Ktorú Tecru A10-11M, M10-11U alebo M10-12O ???
Ktorú Tecru A10-11M, M10-11U alebo M10-12O ???
Zdravím, neviem ktorú tecru?
Nejde mi o hranie, ide o výdrž, aby to nehučalo, nehrialo,...
A10 má integrovanú intel kartu a viem, že je OK
Ale M10 má NVIDIA Quadro NVS 150 a neviem čo môžem od nej čakať?
Je tichá a nepeče, ked píšem vo worde, net,... ???
Nejde o grafický výkon.
ďakujem
Nejde mi o hranie, ide o výdrž, aby to nehučalo, nehrialo,...
A10 má integrovanú intel kartu a viem, že je OK
Ale M10 má NVIDIA Quadro NVS 150 a neviem čo môžem od nej čakať?
Je tichá a nepeče, ked píšem vo worde, net,... ???
Nejde o grafický výkon.
ďakujem
pokud nejde o grafiku, tak co nejslabsi -> integrovanou.
ja bych se nebal jit i ke konkurenci pro lenovo R400, rekl bych, ze pevnostne na tom bude lepe a ze bude studeny, to garantuju
(ma ho kolega ze skoly, ten notebook je porad vlazny a dost tichy, na baterku da temer 5h realne)
ja bych se nebal jit i ke konkurenci pro lenovo R400, rekl bych, ze pevnostne na tom bude lepe a ze bude studeny, to garantuju
(ma ho kolega ze skoly, ten notebook je porad vlazny a dost tichy, na baterku da temer 5h realne)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
je to pre priateľku a tá lenovo/ibm nemôže vidieť.
Ja som jej ponúkal R500, či SL500, ani počuť.
Ona chce pekný vyčačkaný NB, ale nakoniec som jej to vysvetlil a to nejako pochopila.
Dohodli sme sa na M10-12O za 23 tis sk s dph s 3 ročnou medzinárodnou zárukou a servis je kúsok, za 3 roky tam mali 3 kusy a boli to väčšinou satelite, nejaké dopraskané (spôsobené uživateľom).
tak uvidíme čo to povie
Len neviem, ako je to zo zárukou, či musím ísť cez predajcu, alebo môžem ísť priamo do servisu? (ved to je medzinárodná záruka)
Viem, že u Aceru to tak je.
Ja som jej ponúkal R500, či SL500, ani počuť.
Ona chce pekný vyčačkaný NB, ale nakoniec som jej to vysvetlil a to nejako pochopila.
Dohodli sme sa na M10-12O za 23 tis sk s dph s 3 ročnou medzinárodnou zárukou a servis je kúsok, za 3 roky tam mali 3 kusy a boli to väčšinou satelite, nejaké dopraskané (spôsobené uživateľom).
tak uvidíme čo to povie
Len neviem, ako je to zo zárukou, či musím ísť cez predajcu, alebo môžem ísť priamo do servisu? (ved to je medzinárodná záruka)
Viem, že u Aceru to tak je.
co jsem napsal ironickeho?
jinak kdyz to das prodejci, tak to i tak posle do autorizovaneho servisu toshiby. kdyz to das primo servisu, zkratis to o tech par dni, ktere zaberou posilanim prodejce->servis a zpatky
jinak kdyz to das prodejci, tak to i tak posle do autorizovaneho servisu toshiby. kdyz to das primo servisu, zkratis to o tech par dni, ktere zaberou posilanim prodejce->servis a zpatky
kazdy velky byk byl jednou tele
(teraz sa smejem sebe)
Soráč, ked som ti to písal, tak sme sa bavili v robote o tom ako jeden típek niečo viezol do automobilového servisu a ja som to "aut" prečítal ako automobilový , moja blbosť. (A som rozmýšľal čo za blbosti to píšeš a to som ja zle prečítal)
Dík
Naposledy upravil(a) OVCA dne 22 led 2009 15:14, celkem upraveno 1 x.
rozprával som sa s jedným majiteľom M10-11U, že je nadmieru spokojný, chladenie, super, šasi lepšie ako na acery, asuse, podobné lenovu R/IBM T.
Klávesnica v pohode, ale to záleží aj od uživateľa.
Jemu vydrží 3,5-4 hod, pri písaní a počúvani hudby a browsovani.
Chladenie je robené s jedným vetrákom, ktorý sa točí stále je len počuť, také jemné aerodinamické šušťanie, nič rušivé,...
Nikde sa neprehrieva ani pri náročnej práci,...
defaulný SW ok, zo začiatku padanie VIsty, ale dalo sa to dokopy
Ja budem mať v pondelok M10-12O, tak uvidíme čo to bude.
Ale čo som čítal, tak šasi majú vystužené rohy proti vibráciam a nárazom a sú testované na pády z výšky 70 cm, vibrácie,...
V podstate to je konkurencia Lenovo R400
Klávesnica v pohode, ale to záleží aj od uživateľa.
Jemu vydrží 3,5-4 hod, pri písaní a počúvani hudby a browsovani.
Chladenie je robené s jedným vetrákom, ktorý sa točí stále je len počuť, také jemné aerodinamické šušťanie, nič rušivé,...
Nikde sa neprehrieva ani pri náročnej práci,...
defaulný SW ok, zo začiatku padanie VIsty, ale dalo sa to dokopy
Ja budem mať v pondelok M10-12O, tak uvidíme čo to bude.
Ale čo som čítal, tak šasi majú vystužené rohy proti vibráciam a nárazom a sú testované na pády z výšky 70 cm, vibrácie,...
V podstate to je konkurencia Lenovo R400
Aka je zakladna bateria v M10 ? (kapacita) a aky velky/tazky je napajaci adapter ? Este by ma zaujimala pevnost displeja a slicovanie plastov , celkom aj moznost nastavit ventilator podobne ako na Thinkpadoch(vyssich) a dell latitude ? (Ci je to pravda a do akej miery)
Naposledy upravil(a) polo dne 27 led 2009 15:13, celkem upraveno 1 x.
Aka je zakladna bateria v M10 ? (kapacita) a aky velky/tazky je napajaci adapter ? Este by ma zaujimala pevnost displeja a slicovanie plastov , celkom aj moznost nastavit ventilator podobne ako na Thinkpadoch(vyssich) a dell latitude ? (Ci je to pravda a do akej miery)
A calkom by ma zaujimali aj moznosti BIOSU a celkovo spravy pocitaca(SW) a nema nahodov priestor na druhi disk ako niektore satellite ?
Ospravedlnujem sa za double-post aj ked neviem ako presne sa to stalo...
A calkom by ma zaujimali aj moznosti BIOSU a celkovo spravy pocitaca(SW) a nema nahodov priestor na druhi disk ako niektore satellite ?
Ospravedlnujem sa za double-post aj ked neviem ako presne sa to stalo...
Tez planuju koupit po 4 letech novy stroj.
Dneska jsem mel pujcenou Tecru M10-12O a velmi mile mne prekvapila. Pri praci ve win neni vubec slyset, v AutoCADu se vetracek ozve, ale proti konkurenci pohoda... hrat jsem na nem zatim nezkousel.
Podle mne idealni notebook na praci a neustale prenaseni. Pevna kastle i viko, nic se neprohyba ani nevrze.
Prekvapil mne trochu netradicni design..bez jakychkoliv zkosenych a jinych futuristickych prvku.... maly, ale vysoky nb s dost tlustym displejem. Kolega se vyjadril, ze je hnusny jak noc
Klavesnice prijemne tvrda s relativne velkymi klavesami, ale pri rychlejsim psani je dost slyset.
Grafika quadro NVS 150 je na urovni GF9200-9300M GS, takze i nejaky hry by mela zvladnout.
Snad jedinou nevyhodu krome vzhledu bych nasel v rozmisteni portu, kdy vsechny 3 USBcka jsou na prave strane, takze pri pripojeni kabelove mysi, externi klavesnice a treba externiho HDD prekazi na stole hromada kabelu... Nastesti je sitovy konektor na druhe strane.
Pri kombinovane praci ve win, CADu a poslouchani muziky vydrzela baterka necelych 2,5h.
Pristi tyden se ji chystam koupit, tak pak muzu napsat vic.
Dneska jsem mel pujcenou Tecru M10-12O a velmi mile mne prekvapila. Pri praci ve win neni vubec slyset, v AutoCADu se vetracek ozve, ale proti konkurenci pohoda... hrat jsem na nem zatim nezkousel.
Podle mne idealni notebook na praci a neustale prenaseni. Pevna kastle i viko, nic se neprohyba ani nevrze.
Prekvapil mne trochu netradicni design..bez jakychkoliv zkosenych a jinych futuristickych prvku.... maly, ale vysoky nb s dost tlustym displejem. Kolega se vyjadril, ze je hnusny jak noc
Klavesnice prijemne tvrda s relativne velkymi klavesami, ale pri rychlejsim psani je dost slyset.
Grafika quadro NVS 150 je na urovni GF9200-9300M GS, takze i nejaky hry by mela zvladnout.
Snad jedinou nevyhodu krome vzhledu bych nasel v rozmisteni portu, kdy vsechny 3 USBcka jsou na prave strane, takze pri pripojeni kabelove mysi, externi klavesnice a treba externiho HDD prekazi na stole hromada kabelu... Nastesti je sitovy konektor na druhe strane.
Pri kombinovane praci ve win, CADu a poslouchani muziky vydrzela baterka necelych 2,5h.
Pristi tyden se ji chystam koupit, tak pak muzu napsat vic.
spolehlivost>odolnost>výkon>ergonomie
no more Acer
no more Acer
kryty super, žiadne lacné plasty, presnosť
pevnosť displeja OK, mohutné a tuhé
Power saver je automatizovaný a zatiaľ sa mi nepodarilo niečo manuálne zmeniť.
Chýba mi tam, alebo som nenašiel software power manager ako má Acer.
Možno to toshiba ponúka, alebo treba nejaký iný SW.
Ale nejako mi to nechýba.
Do biosu som sa ešte nedostal , ale bezpečnostné nastavenia sa dajú spraviť z winu, celkom slušné a zlodej s ukradnutým NB nenarobí nič, môže z neho predať iba ramky , lebo zaheslovaný disk sa nedá prekonať ani bios, toshiba na to upozorňuje, že ani ona s tým nevie nič spraviť (možno sa to niekomu podarí).
Výdrž batérie je cca. 3,5-4 hodiny net, písanie a hudba.
Vetrák sa stále točí, taký jemný akustický zvuk, ale ani pri záťaži sa mi ešte nepodarilo ho roztočiť na plné, len sa zvyšovala teplota vyfukovaného vzduchu na asi 40 možno 50°C, ale všetky časti ostali chladné, či vrch, alebo spodok, čo je super.
Miesto na druhý disk tam určite nie je.
Jeden uživateľ mi poradil, aby som na správu výkonu skusil right mark CPU clock
pevnosť displeja OK, mohutné a tuhé
Power saver je automatizovaný a zatiaľ sa mi nepodarilo niečo manuálne zmeniť.
Chýba mi tam, alebo som nenašiel software power manager ako má Acer.
Možno to toshiba ponúka, alebo treba nejaký iný SW.
Ale nejako mi to nechýba.
Do biosu som sa ešte nedostal , ale bezpečnostné nastavenia sa dajú spraviť z winu, celkom slušné a zlodej s ukradnutým NB nenarobí nič, môže z neho predať iba ramky , lebo zaheslovaný disk sa nedá prekonať ani bios, toshiba na to upozorňuje, že ani ona s tým nevie nič spraviť (možno sa to niekomu podarí).
Výdrž batérie je cca. 3,5-4 hodiny net, písanie a hudba.
Vetrák sa stále točí, taký jemný akustický zvuk, ale ani pri záťaži sa mi ešte nepodarilo ho roztočiť na plné, len sa zvyšovala teplota vyfukovaného vzduchu na asi 40 možno 50°C, ale všetky časti ostali chladné, či vrch, alebo spodok, čo je super.
Miesto na druhý disk tam určite nie je.
Jeden uživateľ mi poradil, aby som na správu výkonu skusil right mark CPU clock
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“