Windows 7 a Skype

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.

Funguje vám Skype na Windows 7?

Ano, funguje.
4
67%
Ne, nefunguje.
2
33%

Celkem hlasů: 6

TheJoker
občas něco napíše

Windows 7 a Skype

Příspěvekod TheJoker » 22 led 2009 13:06

Zkoušel někdo z vás Skype s Windows 7? Pokud ano, s jakým výsledkem? Mě se nepodařilo nainstalovat ani klasický Skype, ani Skype 4.0 Beta 3. Celkem mě to mrzí, protože je to prakticky jediný VoIP.
Konkrétně se program zastaví hned na začátku instalace po odsouhlasení podmínek použití.
Jinak je to v pořadí druhý nefunkční program, první byl Daemon Tools, který však lze snadno nahradit UltraISO.

//update: takže funguje OK s pomocí http://chris123nt.com/2009/01/18/sqm-cl ... windows-7/

lioo

Příspěvekod lioo » 22 led 2009 14:14

pod 64bit win 7 jsem musel použít tu beta verzi, na 32bit verzi používám verzi 3.8.0.188 a jede v pohodě. Jenom jsem při instalaci musel zvolit kompatibilitu s Vistou.

edit: zkusil jsem rozjet daemon tools pomocí toho návodu, jenže po restartu začal monitor brutálně blikat a sekat se, takže jsem instalaci daemona musel zrušit. Tobě valí?

deepstar
občas něco napíše

Příspěvekod deepstar » 22 led 2009 16:22

Musel jsem nainstalovat beta verzi 4, ale dělalo to problémy při videohovoru, skype se zasekával, a bylo vždy nutné restartovat NB.

TheJoker
občas něco napíše

Příspěvekod TheJoker » 22 led 2009 17:07

lioo píše:edit: zkusil jsem rozjet daemon tools pomocí toho návodu, jenže po restartu začal monitor brutálně blikat a sekat se, takže jsem instalaci daemona musel zrušit. Tobě valí?

Špatně sem to napsal, ten návod je na Skype, který s tim funguje bez problému. Problém s Daemon Tools, bohužel, přetrvává.

Jinak s tou úpravou registrů sem zkoušel jen klasickou verzi Skype, ne beta.

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“