kamaratka si chce kupit tento notebook, ako vlastnik thinkpad R61 jej ho len odporucam ale neviem ci ma aj nejake zle stranky tento notebook, poradte mi pls ci tento notebook si zasluzi oznacenie thinkpad
potrebuje notebook hlavne koli skole, vyuzitie grafiky len v obmedzenom mnozstve
Lenovo ThinkPad SL500
-
- Moderátor
Otázka, zda si řada SL zasluhuje označení ThinkPad je zajímavá. Jde o to, co si každý pod pojmem ThikPad představí. Pokud je to pro někoho slitinová konstrukce, možnosti dokování, konzervativní design, ultrabay apod tak pak ho SL asi neuspokojí. Nicméně konstrukce je i přes čistou plastovost kvalitní a předčí multimediální notebooky...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
mathew777: SL-ka su taky hybrid lenovo 3000 serie N/V a R-kovej serie thinkpadov.
co sa tyka hardware tak to ma blizsie k lenovo 3000 (rovnake materialy pouzite na sasi, rovnaky hardware) s par vychytavkami od thinkapadov (ochrana hdd, trackpoint, spillresistant klavesnica). co sa tyka software tak tam je vybava skoro rovnaka ako maju ostatne thinkpady.
nevyhoda oproti R-kam je urcite chybajuci magneziovy ram a imho aj leskle veko displeja. vyhodou imho len nizsia cena a moznost dokupenia interneho WWAN modulu http://www.alza.cz/lenovo-thinkplus-3g- ... 107090.htm (ten Rka nepodporuju)
co sa tyka hardware tak to ma blizsie k lenovo 3000 (rovnake materialy pouzite na sasi, rovnaky hardware) s par vychytavkami od thinkapadov (ochrana hdd, trackpoint, spillresistant klavesnica). co sa tyka software tak tam je vybava skoro rovnaka ako maju ostatne thinkpady.
nevyhoda oproti R-kam je urcite chybajuci magneziovy ram a imho aj leskle veko displeja. vyhodou imho len nizsia cena a moznost dokupenia interneho WWAN modulu http://www.alza.cz/lenovo-thinkplus-3g- ... 107090.htm (ten Rka nepodporuju)
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“