Latitude E
Nový E6400
Tak mi konečně přišel nový nadupaný E6400 . Trochu mě zarazilo, že k tomu není žádná příručka nebo kus nějakého manuálu. Ne že bych to potřeboval, ale v objednávce byly jakési cz documents... Je to OK?Jediné co k tomu je je nějakej papír o životním prostředí.
Re: Latitude E5500
sammi7 píše:wga co jsem slyšel, tak fullHD neumí, takže budeš muset koupit ten káblík z display portu do hdmi...pak by to mělo být v pohodě
maximalne rozlisenie VGA vystupu je 2048x1536@75Hz. kvalita je ale dost zavisla od kvality pouzitych suciastok a prevedenia.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Re: Nový E6400
r_a_d_e_k píše:Tak mi konečně přišel nový nadupaný E6400 . Trochu mě zarazilo, že k tomu není žádná příručka nebo kus nějakého manuálu. Ne že bych to potřeboval, ale v objednávce byly jakési cz documents... Je to OK?Jediné co k tomu je je nějakej papír o životním prostředí.
Nejak si nepamatuji. že by někdy k nějakému Latitudu za poslední 2 roky dorazil nějakej manuál, tohle není Inspirion tak se s tím nějak nepočítá.
hledej PDF na nějakým z přiložených cd... nebo na dell. cz - šetříme naše lesy
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Re: Nový E6400
wirrus, můžu se tě zeptat, jaký máš pocit z LCD panelu?
sammi7 píše:prosím Vás, jak je to s tou zárukou displejů u ntb Latitude? platí záruka jen na jeden vadný pixel? předem děkuji za odpověď
Na jeden vadny subpixel zaruka plati. Na mrtvy - cili cerny bod, ne...
Ale velice snadno to zjistis na googlu. Dell to ma vse na svych strankach...
http://support.dell.com/support/topics/ ... dn=1018431
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Tak jsem si dneska objednal převodník z DiplayPortu na DVI a baterku místo mechaniky tak uvidíme jak to s 2x84W vydrží dlouho, pokud možno bych to chtěl dostat na 12h se zapnutou Wifi či BT, ale tomu moc nevěřím (zvláště v případě s BT, spíš tak 10h) min. do doby než přikoupím nějaký SSD.
Divné je, že my bylo řečeno, že k E6400 není 12-cell baterka dospod možná, i když v zahraničních recenzích ji mají, možná jde jen o CZ trh.
Vzal jsem zároveň i záslepku místo mechaniky, tak mě zajíma jak oboje bude lícovat (nikde na netu jsem nenašel pořádné fotky) a jestli nedopadnu jak swarm s modulem na disk u svého Lenova.
Divné je, že my bylo řečeno, že k E6400 není 12-cell baterka dospod možná, i když v zahraničních recenzích ji mají, možná jde jen o CZ trh.
Vzal jsem zároveň i záslepku místo mechaniky, tak mě zajíma jak oboje bude lícovat (nikde na netu jsem nenašel pořádné fotky) a jestli nedopadnu jak swarm s modulem na disk u svého Lenova.