Vykonny ntb. do 45 000,-SK
Vykonny ntb. do 45 000,-SK
Hladam nejaky notebook,ktory bude sluzit na Office, sem tam nejake programovanie, internet, pozeranie filmov a bude mat:
-minimalne 15,4'' monitor
-WiFi
-procak Intel Core Duo alebo Core 2 Duo(vykon minimalne 1,8Ghz)
moze byt aj AMD ale nie v Asusoch
-RAM-1024Mb
-pevny disk minimalne 100GB
-vykonnejsiu grafiku na obcasne hry
-DVD vypalovacku,ked je moznost s podporou LightScribe alebo nicoho
podobneho
-bluetooth
-citacka kariet
-v cene by mal byt aj OS,najlepsie Vista Home Premium
-dlhsia vydrz nad 3 hod.
-o tom ci by mal byt sirokouhly alebo nie si necham od vas poradit
-hmotnost do 3KG
-aby to bol natas na dlhu dobu
Zatial som nasla tieto Asus F3JC-AP208C a TOSHIBU A100-no neviem, ktoru TOSHIBU z tejto rady. Dik za tipy
-minimalne 15,4'' monitor
-WiFi
-procak Intel Core Duo alebo Core 2 Duo(vykon minimalne 1,8Ghz)
moze byt aj AMD ale nie v Asusoch
-RAM-1024Mb
-pevny disk minimalne 100GB
-vykonnejsiu grafiku na obcasne hry
-DVD vypalovacku,ked je moznost s podporou LightScribe alebo nicoho
podobneho
-bluetooth
-citacka kariet
-v cene by mal byt aj OS,najlepsie Vista Home Premium
-dlhsia vydrz nad 3 hod.
-o tom ci by mal byt sirokouhly alebo nie si necham od vas poradit
-hmotnost do 3KG
-aby to bol natas na dlhu dobu
Zatial som nasla tieto Asus F3JC-AP208C a TOSHIBU A100-no neviem, ktoru TOSHIBU z tejto rady. Dik za tipy
A s LabelFlash nie su? Najlepsie by bolo keby sa dali na notase vymenit DVD vypalovacky... S tou vydrzou sa musim zmierit... Ved ho az tak prenasat nebudem a ak hej, tak sa urcite nejaka zastrcka najde... Medzi tymi Toshibami vyberam medzi A100-003 a A100-011 no nevidim medzi nimi rodiel okrem RAMky a kmitocetu procesoru. A este sa chcem opytat, otec ma furt odhovara od Widescreen, vraj to vadi vo Windowse, ja si myslim,ze by to nemal byt rozide,aky je na to vas nazor? Inak som este zaradila do vyberu NTB ASUS A7CC-7S025C
Widescreen nevadi.
Labelflash je rarita a skor u Fujitsu-Siemens (ak vobec). Ale v notasi celkovo tieto somariny neletia a pravdu povediac, velmi ich ani nevyuzijes... (profi potlac je o inom a na amatersku staci nalepka).
Menit by to aj islo, ale je tam tolko negativ, ze pokial ta otec odhovara od Widescreen (t.j. nevies, ci je to pre teba dobre alebo nie), tak asi nebudes mat tolko vedomosti na vymenu mechanik...
C
Labelflash je rarita a skor u Fujitsu-Siemens (ak vobec). Ale v notasi celkovo tieto somariny neletia a pravdu povediac, velmi ich ani nevyuzijes... (profi potlac je o inom a na amatersku staci nalepka).
Menit by to aj islo, ale je tam tolko negativ, ze pokial ta otec odhovara od Widescreen (t.j. nevies, ci je to pre teba dobre alebo nie), tak asi nebudes mat tolko vedomosti na vymenu mechanik...
C
V zivote som nemala widescreen a ani som to este nevidela, teda iba tak okom, ked mal niekto zapnuty ntb ale nepracovala som s nim. Cize neviem ako sa to sprava v aplikaciach a ked otcovi hovorim,ze Windows vsetky tietp veci prisposobuje a napr. do toho zvysneho miesta mozes dat Sidebary tak mi furt hovori, nie to ti iba skaredo oreze alebo roztiahne. Ja si trvam na svojom,ze chcem WS(WXGA) lebo uz ntb zozenies viac s WS obrazovkou(WXGA). Myslim ze mechaniku by som zvladla prehodit a ak nie ja, tak nejaky moj kamos urcite. Teraz mam LightScribe a vyuzila som to fakt len par krat. Tlaciaren na potlac mi pride zbytocna takze sa asi tejto veci vzdam a necham napalovacku taku aka je tam,predsa mam ruku a mozem na CD napisat co je na nom napalene... Takze teraz uz iba vybrat z tych dvoch TOSHIB co tam mam napisane(A100-003 a A100-011) ale fakt neviem aky je medzi nimi rozdiel(okrem tej RAM a kmitocetu ale to by nemalo robit v skutocnosti taky velky cenovy rozdiel),lebo v obchode,v ktorom viem ntb dostat bez DPH je dost velky cenovy rozdiel:
A100-003 - 40 430,30,-SK
A100-011 - 30 958,20,-Sk
Este ma udivuje v tomto shope,ze pri A100-011 maju zobrazovany nejaky divny ntb, ci je to starsi model, alebo model v inej farbe to netusim...
A100-003 - 40 430,30,-SK
A100-011 - 30 958,20,-Sk
Este ma udivuje v tomto shope,ze pri A100-011 maju zobrazovany nejaky divny ntb, ci je to starsi model, alebo model v inej farbe to netusim...

ak ho niekam chces aj nosit tak 17" skoro 3,5kilovy notebook radsej nie. to uz radsej tu A100 alebo tecru A7. napr. http://www.autocont.sk/zbozi_product_ca ... ce&order=a
trosku odolnejsia byznis vykonna verzia A100vky za teraz pomerne slusnu cenu s 3rocnou zarukou. alebo pockat na nove modely ktore budu asi o mesiac.
alebo kupit teraz niekde A7-232 za par korun a dat si v nej rovno upgradnut ramku - ked k tomu dokupis 2x1GB tak sa tusim dostanes na cenu A7-248 a mozno este menej.
trosku odolnejsia byznis vykonna verzia A100vky za teraz pomerne slusnu cenu s 3rocnou zarukou. alebo pockat na nove modely ktore budu asi o mesiac.
alebo kupit teraz niekde A7-232 za par korun a dat si v nej rovno upgradnut ramku - ked k tomu dokupis 2x1GB tak sa tusim dostanes na cenu A7-248 a mozno este menej.
Ono ten ntb. planujem kupit az niekedy v juli koncom juna,zatial mozem pouzivat velke PC. S tou 17'' som si to rozmyslela,totiz najprv som v rozmeroch nevidela velky rozdiel,ale ked som to vydela nazivo v porovnani s 15,4 tak to bol sakra rozdiel, vahovo tiez,preto som sa zatial rozhodla pre A100-599 a ked pride nieco nove,co ma oslovi tak aj nad tym pouvazujem.
Cize zatial je najvacsi favorit A100-599.

Takze som isla zistovat ci mi vie kamarat zohnat Toshibu A100-599 prip.003 bez DPH ale povedali mi,ze uz niesu dostat,ze ich nahradili Toshiby A200 ale tam je hacik s grafikou. Maju "iba" 7300 a to je slabsie ako 7600,myslim si,ze o dost. Takze tuto TOSHIBU uz nie je mozne zohnat. Takze by som vas chcela poprosit ak mate este nejaky tip tak dakujem.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43954 tady jí mají. Takže snad se ještě sehnat daj .)
tento účet již není aktivní.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“