GTA 4
Patch
Aha
No tak druha vec je zda to funguje jak ma...
No tak druha vec je zda to funguje jak ma...
- S.p.i.r.i.T ®
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
vsak jo misto tech kecu uz to mohl davno uploadnout.
tak nakonec jsem zklaman a takova slava to neni. Sice snizim stiny a dostanu vic FPS, ale za to se mi stiny vsude ve hre pohybujou a stiny na baraku jakoby plynou a neni to zrovna hezky, takze to musim nechat stejne na vysoky vsechno.. takze muzu snizovat zase tak jen ty detajly :-/
tak nakonec jsem zklaman a takova slava to neni. Sice snizim stiny a dostanu vic FPS, ale za to se mi stiny vsude ve hre pohybujou a stiny na baraku jakoby plynou a neni to zrovna hezky, takze to musim nechat stejne na vysoky vsechno.. takze muzu snizovat zase tak jen ty detajly :-/
Toshiba Qosmio F50-108
GTA
Takze jsem mel pravdu nakonec, no nezbyva Vam nic jineho nez cekat na dasi patch ) Ten uz treba pomuze. Spis ale doporucuji koupit nove zelezo.
-
- píše často
- S.p.i.r.i.T ®
- občas něco napíše
-
- píše často
Tak to mě dostaloHenryPotter píše:Takže přidáván screeny z 1.patche. Teďka jsem doinstaloval 2, takže hned jak sem dám všechny screeny, jdu ho zkusit a rovnou udělat screeny další.
Konečně jsi po takové době uploadnul ty screeny, ale jsou nám úplně nanic . Musíš je dělat s Fraps ukazatelem FPS.
Jo a když ve hře zmáčkneš "P" tak se to jakoby rozmaže a přidají se Motion-blur effekty. Podle mě to vypadá mnohem líp než tenhle na-všech-hranach-kostičky režim. A ani mi to nesnižuje FPS.
-
- píše často
Mě to s tím rozmazáním potom příjde takový dívný. Se*e mě, že do toho nedali AA, bylo by to mnohem lepší. Protože takhle se probudíš a vidíš divně hranatou ledničku. Ale už jsem si zvyk a ani to moc nepožívám. Chybí mi už je poslední mise, která mě stále nejde udělat. V té helikoptéře se mě vždycky nějak divně udělá kamera a já potom ho*no vidím. Ale je divný, že se to děje v helikoptéře jenom v téhle mise, jinak je to v pohodě.