kvalita displeja 14 a 15.4
Ja naopak mam Samsung panel, a rekl bych lepsi prumer... uvedomte si, ze notebookove displeje jsou kategorizovane od nejhnusnejsich po ty jenom hnusne. A kdyz rikam prumer, tak myslim kategorii "hnusnejsi"... ty hnusne jsou pak ty top, jako ma treba Apple apod. A pokud si clovek nevybere opravdu notebook s nejhnusnejsima panelama, tak rozdilu moc nepozna
podla mna to nema cenu riesit... aj tak, co s tym narobis? objednas si notebook a pokial tam nebude displej od LG, tak ho vratis a objednas inde a takto stale dokola az dokym na ten LG nenatrafis!? mne by to veru za tu namahu nestalo... uz ani nehovorim o tom, ze ceny niektorych TP lietaju hore-dole aj o par stoviek az tisic zo dna na den, takze by sa ti to nakoniec ani nemuselo vyplatit...
Já bych řekl, že na normální práci/hraní je to úplně jedno, jestli máš více hnusný nebo méně hnusný panel, maximálně tak má cenu řešit, jestli je matný, což je imho praktičtější. Na grafiku nebo koukání na filmy to chce stejně externí monitor, dneska už se dá pořídit za slušnou cenu. No ale taky jsem bez toho přežil asi 4 roky, než jsem si ho koupil ...
Paulie z malého města
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
-
- Moderátor
Tak já bez externího monitoru žiju do teď a taky to celkem zvládám. Myslím si ale že je lepší mít jen hnusný displej místo velmi hnusného. Který výrobce ale dělá méně hnusné displeje než konkurence ale bohužel nevím...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- píše často
akurat vcera som si cital swarmov blog (zaujimave clanky, odporucam), a mal tam odkaz na jeden clanok ohladom kvality LCD, ktory pisal CeCo... http://www.techsupport.sk/index.php?clanok=51
ako je vidiet z clanku, tak nielen jednotlivi vyrobcovia sa medzi sebou lisia, ale aj jeden vyrobca dodava rozne panely - cize generalizovat, ze jeden vyrobca je lepsi nez druhy ozaj nema cenu (navyse ked farby sa daju nastavit v ovladacoch)...
ako je vidiet z clanku, tak nielen jednotlivi vyrobcovia sa medzi sebou lisia, ale aj jeden vyrobca dodava rozne panely - cize generalizovat, ze jeden vyrobca je lepsi nez druhy ozaj nema cenu (navyse ked farby sa daju nastavit v ovladacoch)...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“