hp compaq 8710w

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
sersen
občas něco napíše

hp compaq 8710w

Příspěvekod sersen » 24 led 2009 02:03

vedel by mi niekto prosim poradit s tymto notebookom ??? hladam nejaky notebook, viacmenej nieco co ma slusny vykon a dokaze aj scasti nahradit desktop, pouzitie skor na pracu s 3d, komplikovanejsie sceny, grafika a podobne ... paci sa mi na tom ze ma graficku kartu quadro co pracu s 3d asi dost ulahci, nemozem to ale posudit lebo som s nou este nepracoval, ale videl som par ukazok na youtube vypadalo to super ... mam zaujem o tuto konfiguraciu ...

http://www.alza.sk/hp-compaq-8710w-d107719.htm

pytam sa preto lebo je to uz starsi kusok ... pozrel som uz viac notebookov ale tento ma podla mna aj na to ze je starsi celkom slusne parametre ... myslite ze sa to za tu cenu oplati alebo sa mam pozriet radsej po niecom inom ?? resp. mate nejaky typ ??

dakujem ...

zabudol som dodat ze tych cca 1200eur je pre mna momentalne strop ...

globe

Příspěvekod globe » 24 led 2009 09:46

Za ty prychy je to paráda a na to co potřebuješ bude vhodný, jen se bude blbě nosit, je to přeci jen větší notebook... Já bát tebou ho obědnám hned :-) Myslím, že už ho jen doprodávají se slevou...

Já měl tu čest s compaq 8510p, což je patnáctipalcová, levnější varianta a vážně paráda!

sersen
občas něco napíše

Příspěvekod sersen » 24 led 2009 11:36

dakujem ... asi ho teda objednam cim skor ... pozeral som aj tu 15nastku, ale kedze su to starie modely tak sa to uz nepredava ... jedine co som videl boli z programu ReNew od hp, ale po tom co som sa o nich docital na nete a tiez o predacoch tak myslim ze je lepsie od toho dat ruky prec ...

s tym nosenim, to mi je celkom jasne ... prave preto som 17nastku moc nechcel, ale na druhej strane az tak moc to dufam prenasat nebudem a asi sa na nom bude aj lepsie pracovat ... a ked som si pozrel parametre napriklad u tohto druheho notebooku o ktory som sa tiez zaujimal, toshiba tecra ... tak mi to az take strasne neprislo, ma asi len o pol kila viac a je o 3cm sirsi ...

http://www.alza.sk/toshiba-tecra-s10-11a-d104251.htm

najradsej by som notebook s quadro grafikou, a tych fakt moc nieje ... pacil sa mi aj starsi tym lenova R61 ale ten sa uz nepredava, okrem toho niekde na tomto fore som cital aj to, ze naozaj open GL podporuju uplne az grafiky quadro fx ...

globe

Příspěvekod globe » 24 led 2009 11:56

Hele, na té Toshibě není nic špatně ale to HP je výkonější o kus, vlastně všechno má lepší až na ramku, která stojí pár korun.. Jen to teda zvaž tu úhlopříčku, jsou lidi, co nosí 17" každý den a mě zase už 15" přijde na hraně... Ale to HP je za ty peníze určitě skvělé, nemyslím, že seženeš něco podbného s tak rychlím diskem, takovým procesorem, grafikou a kvalitou za tyhle peníze... Jestli nevadí velikost, šel bych do něj..

sersen
občas něco napíše

Příspěvekod sersen » 24 led 2009 14:47

konecne objednane, asi nechcem riskovat ze by sa to vypredalo ... dufam nebudem lutovat ... a ta 17stka, vyhoda je vacssia pracovna plocha ... okrem toho mam viacerych znamich ktori maju 17stky a tiez dost casto to prenasaju, tak to nejak zvladnem aj ja ... problemom by bolo ze nie vzdy by som mal moznost pripojit sa na externy monitor a fakt uz nieco mensie ako 15nastka je na modelovanie fakt male ... dufam len ze bude kvalitne materialove spracovanie toho notebooku, pretoze dizajnovo sa mi tieto pocitace pacia, som skor na pracovne diuajny ako multimedialne a tiez som moc nebol naklonenyl k hp, ale sto ludi sto chuti, niekto ich chvali niekto na ne nadava ...

taaakze dakujem za radu, pomohol si mi ...

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 24 led 2009 14:52

s kvalitou a zpracováním určitě žádné potíže mít nebudeš a přenášet ten notes není žádný problém,určitě udělals dobře,za pár týdnů už nebudou
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 25 led 2009 20:16

Gratuluji.Skvělá volba.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

sersen
občas něco napíše

Příspěvekod sersen » 25 led 2009 20:23

mas skusenosti s tymto pocitacom ?? potesil si ma ... dakujem ... pozeral som aj elitte booky ale tie su trosku nad moje moznosti ... ale podla toho co som videl ta 8710 za nimi az tak priserne moc nezaostava ...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 25 led 2009 20:39

Zkušenosti? Teď ho právě kupuji pro tchána.Mám doma novější model 8730wčko a rozdíly tam nebudou asi velké.Ovšem za tuhle výprodejovou cenu 31k je to rozumná investice.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“