Mobility X1800 a hry (STALKER)
Mobility X1800 a hry (STALKER)
Vůbec to nechápu, mám Xi1546 s X1800, T2400 a 1GB DDR2 a trhá se mi STALKER v 1024*768 a full dynamic....táta má HP NX9420 a taky se trhá, při tom na horších sestavách s goG-FORCE jede v poho.[/b]
-
- Moderátor
Tak aby jsi v tom nebyl sam. Ja mam notasovou grafiku X1900 a STALKER se mi trha stejne. V notasu mam 2GB RAM a Swap File na HDD (který je v RAID 0) mám nastaveno na auto = trhá se to, kdyz tam dám 1,5 nasbek RAM na spodní a 3 násobek na horní hodnotu = trhá se to. Tak jsem nainstalovat Patch na verzi 1.0001 nebo jak to je opravilo to par bugu ve hre ale stejne se to trha a je to nehratelny. Chvilku to jede naprosto v pohode a pak sekec mazec blazinec. Tak jsem ubral detaily a i na Dynamic lightning bez vyhlazování, hustoty travy, maly dohled, se to skube.Proste budeme muset vydrzet na dalsi patch který to snad opravi protoze jinak si to nezahrajeme. Tato hra je mimo jine o atmosfere a hrat to na LOW detailech opravdu nechci. Jeste doplnim mam Visty (takze problem u me muze byt i v tomto smeru). PS to ze ATI je banda .... a neni schopna vydat ovladace na X1900 neberu jako hlavni důvod sekani i kdyz kdo vi...
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“