Notebook ACER Aspire 6920G-582G32MN
Notebook ACER Aspire 6920G-582G32MN
Zdarec chci si koupit notebook.Budu ho využívat na hraní her, sledování videa a sem tam ho i někam odnesu ale přenášen nebude moc často. zatim mě napadl tenhle co vy na to? http://www.alza.cz/acer-aspire-6920g-58 ... 101784.htm
-
- píše často
no to by cirka mohlo bej jednou dvakrát do měsíce ale když ho někam potáhnu tak to bude třeba 200km vlakem + nějaký přestupy a samozřejmě různý nošení po bytě a ještě by mě zajímal názor na to že sou acery na prd prej je servin naprosto nulovej atd. takovejch názorů sem nalezl spousty má stim někdo skušenosti?
s tou klávesnicí bych to tak černě neviděl,je pravda,že v oblasti kolem kláves F3 a š|3 se to prohýbá víc,ale jinak pokud vyloženě nemlátím do klávesnice,tak nějaké extra velké prohýbá nepocítíš
k té ceně,já jsem ho kupoval za 17500 Kč ,po vánocích šla cena lehce dolů,pak zas nahoru,hodně přes 18 klacků,hold cena jako na houpačce
servis: co ze svého okolí vím,tak servis je v poho,notes ti vyzvedne zásilková služba a pak po vyřízení reklamace i dovezou,jinak kdyby jo,měls hodně velký pech,tak vrácení peněz taky není problém,kamarádovi vraceli 23 klacků za jeho 5930,kupoval to na alze,ta to předala aceru na potvrzení a peníze má zpět
k té ceně,já jsem ho kupoval za 17500 Kč ,po vánocích šla cena lehce dolů,pak zas nahoru,hodně přes 18 klacků,hold cena jako na houpačce
servis: co ze svého okolí vím,tak servis je v poho,notes ti vyzvedne zásilková služba a pak po vyřízení reklamace i dovezou,jinak kdyby jo,měls hodně velký pech,tak vrácení peněz taky není problém,kamarádovi vraceli 23 klacků za jeho 5930,kupoval to na alze,ta to předala aceru na potvrzení a peníze má zpět

mno ja ho mam aje supr. vykon very good, hrani uplne v poho. to prhybani, nevim..nic jsem nezaznamenal,je pravda ze jestli budes chtit hodn hrat je lepsi si kupit za kilo samostatnou klavesku kterou polozis vedle a kdyz rikas ze ho nebudes moc prenaset myslim ze to bude nejlepsi reseni..pac ma docela na prd rozlozeni klaves - tesne nad sipkama jsou klavesy pro dolar a euro...ale jinak je za tu cenu fakt supr..ja ho ted mam s radeonem HD3650 coz je skoro na stejne urovni jako 9500m gs, ktera by tam mela byt..takze doporucuju
Zpět na „Jaký vybrat notebook“