Dobrý den,
vím že se to tu řeší pořád dokola. Ale ani po dvoutýdením googlení a prolézaní zahraničních fór jsem nenašel opravdu nic, co by fungovalo.
Problém je v tom, že když chci nainstalovat Win XP na noťas (dv7 1140ec), tak to hodí modrou obrazovku s errorem:
Byly zjištěny potíže ...................... Pomocí programu CHKDSK /F zkontrolujte poškození pevného disku a poté restartujte počítač.
Technické informace:
*** STOP: 0x0000007B (0xF78DE524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)
.... bla bla bla....
Zkoušel jsem už všechny ovladače přidbrat k instalačce WinXP a nic nepomáhá.
Dělám to ofc přes nLite. Zkoušel jsem ten iaahci.inf i různé jiné s podporou AHCI, ale vážně to nic nesežralo.
A v biosu mám jen minimum...teda vlastně...v bisou mám úplné ho*** k nastavení, takže nemůžu vypnout nějaké to Native apod...
Flashoval jsem bios (oficiální upgrade). Ale nic to neodemklo....
Kdyby někdo věděl co s tím, budu mu moc vděčný.
Ptž na Vistách nevydžím. Boot time skoro 2 minuty (po čisté instalaci). No nehoráznost.
Díky a zatím zdarec:)
HP Pavilion dv7 1140ec Windows XP
pomocí nlite do ty instalačky přidej jen ovladač na řadič, který máš. žádný jiný!! ja sem do instalačky přidal jen ICH9M-E/M SATA AHCI Controller, ale ovladač pro TXT mod (což je vlastně to jak ti nazačátku zavádí ty defaultní ovladače+ten tvuj cos přidal) i normální.
a pokud nebudeš tušit tak je tady otom strašně moc... zkus hledat
a pokud nebudeš tušit tak je tady otom strašně moc... zkus hledat
Tak na to jdu znovu ... potřeboval bych poradit, co tam do toho nLite tedy přidat, ptž co si pamatujim, tak tam jsem nevěděl, který ovladač je pro SATU .. na netu je toho plná pr*** a vlastně skoro nic ... je to těžko ...
Takže pokud je fakt někdo s dv7-1140ec a může říct - JO TOHLE JE TEN DRIVER - tak sem s tím
Takže pokud je fakt někdo s dv7-1140ec a může říct - JO TOHLE JE TEN DRIVER - tak sem s tím
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“