globe píše:Tziky píše:Hm tak to mám asi štěstí........., že by výjmečně kvalitní kus který denně přenáším, 20x denně otevřu a dokonce i zavřu atd????? Vzpamatuj se
Dej si závod s kolegou, můžete po nich skákat, a čekat komu dřív dorazí servis, jiné využití stejně nemají tak nějak jim něco chybí, že by výkon??????( rejpat jsem sice nechtěl ale tady je to opravdu samý znalý uživatel)
Edit: mažu to, to sem nepatří. Kdo má prachy na výkon a kvalitu, ten je má. W700 a jeho čtyřájdro, to je proti tvému MSI vážně bída s nouzí..
Já potřebuju pořádnou záruku, mezinárodní, protože cestuju a notebook potřebuju k práci a studiu, je nás takových víc.
Hry nehraju, takže výkon grafické karty je úplně jedno.
Na hraní doporučuju TravelMate, A300 Pro a nebo hodně peněz, protože podle mě jsou někde jinde, než MSI GX620.
Jistě ale W700 je cenou někde "trochu jinde", není li pravda, a hlavně je to pracovní stanice zaměřená na profi práci s programy které tam najdou využití, nehledě na to že není primárně určená pro hraní her, které mimochodem musí zvládat naprosto špičkově. Dej mi příklad nějakého Lenova určeného jako multimediální, potažmo na hraní her...Dell je má, HP nevím jistě, myslím že ne, Acer taky, ale Lenovo mi v tomto segmentu nějak chybí....