HP pavillion dv5- 1020ec - problemy - pls poradte
HP pavillion dv5- 1020ec - problemy - pls poradte
dobry
moj pavillion dv5 1020ec ma rôzne muchy. asi po mesiaci od kupy mi prestalo spravne fungovat pridavenie a uberanie hlasitosti co je nad klavesnicou na tej svietiacej lište - ked sa toho dotknem, zacne si to samo lubovolne pridavat/uberat a to az kym nevypnem pocitac (restart nestaci!). dalej sa mi nechce casto spustit windows a to po uplne normalnom vypnuti... niekedy ho musim spustat aj na tri-krat po tom ako dam "najst problem a riesenie", pricom ani jedno ani druhe nikdy nenajde. brutalne sa prehrieva a chladi na plne obratky aj ked mam spusteny len Word... a nabijacka niekedy nenabija, len ho "udrzuje pri zivote"
pls... ak mate niekto s tymto skusenosti dajte mi vediet.. ci sa vam to stava.. a co ste s tym robili ak ste robili.
naozaj dakujem
moj pavillion dv5 1020ec ma rôzne muchy. asi po mesiaci od kupy mi prestalo spravne fungovat pridavenie a uberanie hlasitosti co je nad klavesnicou na tej svietiacej lište - ked sa toho dotknem, zacne si to samo lubovolne pridavat/uberat a to az kym nevypnem pocitac (restart nestaci!). dalej sa mi nechce casto spustit windows a to po uplne normalnom vypnuti... niekedy ho musim spustat aj na tri-krat po tom ako dam "najst problem a riesenie", pricom ani jedno ani druhe nikdy nenajde. brutalne sa prehrieva a chladi na plne obratky aj ked mam spusteny len Word... a nabijacka niekedy nenabija, len ho "udrzuje pri zivote"
pls... ak mate niekto s tymto skusenosti dajte mi vediet.. ci sa vam to stava.. a co ste s tym robili ak ste robili.
naozaj dakujem
ntb
ahoj mam taky tento samy typ ntb a mam uplne ty same problemy ale akorat me ta nabijecka vali uplne v pohode jako pustim si tam CSko a za pul hodky nehraju protoze se me to prehriva jak cyp uvaril bych na tom klidne vajicka...
-
- píše často
Tak já mam uplně stejný problém, ale naštěstí ho mam jen necelý týden... mě blbne teda jen to ovládání hlaitosti a taky do vypnutí PC a pak se mi ještě jednou stalo že se vůbec nenabíjel... takže jak tady koukam na foru jak jsou s tim problémi tak hned dneska ho jdu reklamovat a necham si vrátit peníze a koupim něco jinýho
-
- píše často
hoj vsem...mam hp dv5-1010ec a taky mi blbnulo to ovladani na zvuk...pri CSku sem mel 96 stupnu na procaku takze sem to asi po trech mesicih poslal na reklamaci...ted to mam treti tejden pryc a zatim nic nevim..ale co jsem slysel tak se posilaj notebooky i sem...me ho poslali do DILERIS v Pardubicich takze snad brzo prijde opraveny...bud s novym procesorem deskou,biosem ci nevim cim jeste:-d...
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“