no, pokud by 15.4 stacilo, byla by to nahodou fajn volba... displej 1680/1050, grafika 9300gs a procak P7370, cena cca 22-23k s dani.
uhlopricka 16-17 hodne limituje, tech booku zas tolik neni...
tichy multimedialni notebook
aha, to lenovo sem koukal s jinym osazenim,sorac. no ale ta 15,4 je relativne mala, novej notebook chci hlavne aby byl tissi a mel vetsi displej.
Ta Toshiba nevypda zle, libi se mi,ze ma HDMI a BT a vypada i celkem vykonne. sice ma relatvne zravej procesor i grafiku, ale podle recenze podobnyho jeste zravejsiho na tomhle webu by mel bejt pomerne tichej. trochu me znervznujou ty leskly plasty a audio konektory vpredu, ale jelikoz pojede 70% casu s externi klavesnici, mys a audiosetavu, tak bych to asi zkousnul. Akorat nevim, co si predstavit pod prumernym displejem...
Ta Toshiba nevypda zle, libi se mi,ze ma HDMI a BT a vypada i celkem vykonne. sice ma relatvne zravej procesor i grafiku, ale podle recenze podobnyho jeste zravejsiho na tomhle webu by mel bejt pomerne tichej. trochu me znervznujou ty leskly plasty a audio konektory vpredu, ale jelikoz pojede 70% casu s externi klavesnici, mys a audiosetavu, tak bych to asi zkousnul. Akorat nevim, co si predstavit pod prumernym displejem...
ja ho idem zajtra kupovat bud ten alebo R500, tak potom nic ine ako pavilion atd kde chces multimedia. iny notebook neexistuje. sl ma 9300M GS. Ak ti bude na stole lezat tak kup daky pavilio to staci
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
Zpět na „Jaký vybrat notebook“