hardisk nebyl nalezen
hardisk nebyl nalezen
Zdrawim,potreboval bych pomoct.Chtel sem preinstalovat Visty,pac mi to hlasilo chybu,ale nejak to nevyslo a kdyz sem chtel zpatky vyjet,tak me to porad hazi do ty instalace,ale kdyz dam pokracovat,tak do dojede do 100%,ale pak to napise chybu a nic a porad dokola.Tak jsem zkusil tam dät XP s CD a tam mi to psalo,ze nebyl nalezen Hardisk a ze je nutne püstit diagnosticky program nebo tak nejak,prosim nevite co s tim.Diky za radu.
jsou jen dve moznosti. bud vypnout v biosu sata mod (disk pojede v IDE modu) a nainstalovat tak - v tom pripade se instaluje s nepozmenene instalacky a sata se resi az po instalaci - sata nejde vypnout u vsech biosu,
nebo druha moznost integrovat sata ovladac primo do instalacky windows pomoci programu nLite (navod tady taky nekde je v sekci windows), tam je pak instalace stejna jako na kazde jine pc
nebo druha moznost integrovat sata ovladac primo do instalacky windows pomoci programu nLite (navod tady taky nekde je v sekci windows), tam je pak instalace stejna jako na kazde jine pc
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro