Edit: Kolega si koupil notes na Office,net a filmy pak viděl co já hraju na svém, chytlo ho to ale už má smůlu NFS Under. na tom svém nerozchodí ani kdyby sebe víc chtěl, a to původně vůbec nechtěl hrát hry, tohle člověk musí vědět dopředu, nebo ho pak špatná volba může hoooodě mrzet
NB okolo 15000kc pro manželku
-
Tziky
- guru
Je v něm 4500 int. to není GK na hraní her.....nějaké FSC které kombinuje int.GK s ded. GK by možná bylo lepší, otázka na co grafiku, když to co chceš hrát utáhne int.GK, pokud chceš hrát nové hry tak ta v tom Lenovu ti stačit nebude, pokud ne pak je to ideální volba
Edit: Kolega si koupil notes na Office,net a filmy pak viděl co já hraju na svém, chytlo ho to ale už má smůlu NFS Under. na tom svém nerozchodí ani kdyby sebe víc chtěl, a to původně vůbec nechtěl hrát hry, tohle člověk musí vědět dopředu, nebo ho pak špatná volba může hoooodě mrzet
MSI GT735
-
Gurat
- občas něco napíše
Pokud by chtel hrat nove hry, tak by musel zasadne zmenit svuj limit a poridit si treba ten "tekuty" plast co mas v podpisu =)
Ad Bigbit: Je to jednoduche, pokud chces kvalitu, tak ber Lenovo ci ten zminovany HP..pokud naopak chces vice muziky s mensi kvalitou je tu Acer, MSI, Asus.
Nenech se zlakat vidinou nejakych novych her v teto cenove kategorii, to je otazka maximalne pul roku..
Ad Bigbit: Je to jednoduche, pokud chces kvalitu, tak ber Lenovo ci ten zminovany HP..pokud naopak chces vice muziky s mensi kvalitou je tu Acer, MSI, Asus.
Nenech se zlakat vidinou nejakych novych her v teto cenove kategorii, to je otazka maximalne pul roku..
-
Tziky
- guru
-
noviisek
- píše často
kamarád si vybíral NB na hraní her, a když viděl hry na NB, tak litoval, proč si bral takový topení
teď má NB jen na filmy a kancelářinu a je maximálně spokojen. NB podle mého nejsou na hry, desktopu, nebo konzoli se to nikdy nevyrovná
hlavně výdrž NB je k nezaplacení!
____
tekutý plast je odzbrojující
teď má NB jen na filmy a kancelářinu a je maximálně spokojen. NB podle mého nejsou na hry, desktopu, nebo konzoli se to nikdy nevyrovná
hlavně výdrž NB je k nezaplacení!
____
tekutý plast je odzbrojující
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
-
Tziky
- guru
-
Rostič
- občas něco napíše