spíš naopak,každý druhý den vidím z nějakého neznámého důvodu bluescreen,asi se zas vrátím k původnímu,do té doby jsem neměl problém,je ale pravda že spolu s novým biosem jsem začal používat NHC na korekci otáček větráku,ten teď jede parádně,ale nevím jestli NHC nějak drasticky nemanipuluje s AHCI a nedělá potíže,vrátím zpátky starý bios a uvidím...
dobrý díky já problémy nemám a všecko jede v pohodě tak do toho drbat nebudu..
jinak jake graf.ovladače doporučujete? .. farcry 2 mi hlásí že mám staré ale všechno funguje tak jak má tak si to nechci rozhasit nejakou neozkoušenou verzí
malý problémek, mám nainstalovaný WIII FT ze starého ntb 1440x900, zkopíroval jsem ho na acer a při prvním spuštění naběhne na 1024x768 to je v pořádku ale při druhém spuštění (při první spuštění se zapíše do registru) se stále minimalizuje do lišty a to i když nechám defaultní rozlišení 1024x768 nebo změním na jiné např na 1280x800... změnu provadim v registru.. setkal se s tím někdo? .. WIII FT je opatchovan na posledni verzi a na starem ntb fs fungoval bez problémů i se změnami rozlišení..
mám podobné problémy na 6920G,třeba Hearts of Iron 2 se mi tak přepíná do lišty a nejde zpátky hodit do popředí,tak ho musím natvrdo vypnout přes správce úloh,proto vždycky změním rozlišení monitoru na 1024x768 a už to dělá jen minimálně,ale štvě mě to ,protože měnit pořád rozlišení je na palici
ja sa chcem opytat ze kolko moze mat tento noteboook max ramky ako som sa docital tak asik 4 gb sa mi to zda malo npr. hp dv5 .. maju az do 8gb
a este by ma zaujimalo aky velky je rozdiel medzi gf 9600 gt ddr2 a ddr3
Jenže tenhle ntb má 32bit Visty. A nevim jestli by si někdo kupoval za několik tisíc jiný systém jen kvůli RAMkám. Zas takový rozdíl totiž ve hrách nepoznáš.