Zamrzani Acer
Zamrzani Acer
Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu vec. Mam novy Acer, win Vista a stava se ze zamrzne a na nic nereaguje. Je to ale treba pri volani na na sykpu, nebo dalsich celkem trivialnich vecech. Nekdy se stane ze zamrzne i vecerkat za den. nevite nekdo cim by to mohlo byt? Teploty jsou snad v poho, jeste to zkontroluju programkem. Je to notes mych rodicu, ja sam mam MSI a u toho se mi to tedy nedeje. Dekuji moc za kazdou radu!"!!!!
Já se ve windows zase tolik nevyznám, takže nevím, jestli to hledám na správném místě, ale v prohlížeči událostí se mi opakují tyhle chyby:
wmi:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
LoadPerf:
Hodnota řetězce vysvětlujícího textu v registru je nesprávně naformátovaná. Chybně vytvořený řetězec je <. První hodnota DWORD v datové oblasti obsahuje hodnotu indexu chybně vytvořeného řetězce, zatímco druhá a třetí hodnota DWORD v datové oblasti obsahují poslední platné hodnoty indexu.
Zprostředkovatel protokolu událostí Správce řízení služby:
Služba Parallel port driver neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení.
HttpEvent:
Nelze inicializovat balíček zabezpečení Kerberos pro ověření na straně serveru. Datové pole obsahuje počet chyb.
Kromě LoadPerf se nemění, V LoadPerf se občas mění řetězec.
wmi:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
LoadPerf:
Hodnota řetězce vysvětlujícího textu v registru je nesprávně naformátovaná. Chybně vytvořený řetězec je <. První hodnota DWORD v datové oblasti obsahuje hodnotu indexu chybně vytvořeného řetězce, zatímco druhá a třetí hodnota DWORD v datové oblasti obsahují poslední platné hodnoty indexu.
Zprostředkovatel protokolu událostí Správce řízení služby:
Služba Parallel port driver neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení.
HttpEvent:
Nelze inicializovat balíček zabezpečení Kerberos pro ověření na straně serveru. Datové pole obsahuje počet chyb.
Kromě LoadPerf se nemění, V LoadPerf se občas mění řetězec.
Acer Aspire 5930G-733G25MN
Teď jsem zkoušel nouzový režim a taky se zasekl. Něčím staženým by to mohlo být, ale chodilo mi to teď tak tři týdny úplně bez problémů a najednou to zase začalo a v tý době jsem nenainstaloval vůbec nic.
Dneska se to zaseklo už aspoň 5x, asi mi nezbývá nic jinýho než ten reinstall, jenže teď mám zkouškový a vůbec nestíhám. Takže ještě asi pár dní počkám a uvidím jestli se to zase trochu nezlepší. Dík za rady.
Dneska se to zaseklo už aspoň 5x, asi mi nezbývá nic jinýho než ten reinstall, jenže teď mám zkouškový a vůbec nestíhám. Takže ještě asi pár dní počkám a uvidím jestli se to zase trochu nezlepší. Dík za rady.
pak se někdy rozběhne,nebo je potřeba natvrdo vypnout? Může to dělat jakákoliv aplikace,pokud s tím nechcete do servisu/tam je pravděpodobné že to pošlou zpátky s tím že se vada neprojevila/ tak to chce odinstalovávat jednu aplikaci za druhou/včetně antiviru/ a zkoušet,chce to mnoho práce a trpělivosti...anebo sem hoďte logy vyjeté z "HijackThis"možná zjistíme nějakou abnormalitu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Nevím jestli je to stejný problém, mě to přestane reagovat úplně, myš ani touchpad nereagují, kurzor zmizí. Navíc úplně přestane běžet disk, dioda nebliká ani není nic slyšet.
Když jsem ho nechával delší dobu v klidu, tak se stejně nerozběh, ale ještě to vyzkouším.
Ještě jsem si všiml jedné věci, když se to zasekne během her, tak je většinou předchozí uložená pozice požkozená, jako by se špatně uložila, ale ta hra přitom ještě chvíli běží, něž se počítač zasekne.
Když jsem ho nechával delší dobu v klidu, tak se stejně nerozběh, ale ještě to vyzkouším.
Ještě jsem si všiml jedné věci, když se to zasekne během her, tak je většinou předchozí uložená pozice požkozená, jako by se špatně uložila, ale ta hra přitom ještě chvíli běží, něž se počítač zasekne.
poslední dobou mají některý Acery problém s driverem eLock2FSCTLDriver.sys, zkus odinstalovat Acer E-lock Managment, jestli máš, jestli to bude pokračovat.
Dell Latitude E5500 | XP Pro | Intel P8400 | 4500MHD | 15.4" WXGA+ | 200GB 7200RPM | 2GB 800MHz RAM | 8x DVD RW | WiFiLink 5100 | 6 Cell 56WHr LI-ION
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.
Nepište na SZ dotazy, co patří na fórum. Na SZ odpověď nedostanete, na fóru ano.