Obnova systemu bez recovery CD
Obnova systemu bez recovery CD
Nazdar všichni, mám problém z obnovou systému na Aceru 5101AWLMi. Samozřejmě nemám Recovery CD. I chtěl sem využít obnovy z disku. V biosu zkontroloval u položky D2D Recovery hodnotu enable, uložil, při zobrazeni loga acer stisknul Alt + F10 a nic
. Notebook je kamaráda a potřebuje přeinstalovat jako sůl, takže vytvoření vlastní recoveryCD nebude dobrý. Další překážkou je, že tam jsou XP Media Center Edition. Díky za každý nápad

no když tam ten tvůj dobrý kamoš naflákal XPčka tak zřejmě přepsal MBR a z PQ service ti nabootovat nepůjde,sbal mu něco na cestu do světa,ať sežene někde někoho co má stejný notes ať mu půjčí recovery DVD,když se už při spuštění nedokázal přinutit k tomu aby je udělazkus ještě v biosu přepnou Sata mode na "Sata" a po restartu když zmizí logo Acer stlač a podrž ALT-F10...pokud to nepůjde,musíš hodit do mechaniky jakoukoliv Vistu,přejít do "konsole zotavení" zadáš příkaz Bootrec.exe /FixBoot a enter,pak znovu retart a ALT-F10
tady to máš podrobněji http://support.microsoft.com/kb/927392/cs
tady to máš podrobněji http://support.microsoft.com/kb/927392/cs
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
jo,tak se kamarádovi omlouvám
,pak teda chceš jen udělat reinstal pokud se nepletu,na stejný OS?
nevím,tuším jsem ještě neviděl notes z výroby s tímto XP
pak ale ALT-F10 musí fungovat,jen to musíš mačkat až když zmizí logo ACERU,když je nahoru jen ta jedna čárečka
nejde systém jen opravit /přes F8/? Musí se dělat reinstal? A není tam někde utilita na vypálení recovery média? Jak je starý ten notes? Nic nevím

nevím,tuším jsem ještě neviděl notes z výroby s tímto XP

pak ale ALT-F10 musí fungovat,jen to musíš mačkat až když zmizí logo ACERU,když je nahoru jen ta jedna čárečka

nejde systém jen opravit /přes F8/? Musí se dělat reinstal? A není tam někde utilita na vypálení recovery média? Jak je starý ten notes? Nic nevím
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno