Výměna CPU v ntb
Výměna CPU v ntb
Ahoj,
chtěl bych se zeptat lze vymenit v jakém koliv ntb který má intel cpu jak pentium tak celeron za dual core 2 duo ??
Což by šlo zjednodušit na otázku - mají noteboky s intel CPU jednotný socket??
Děkuju za vaše odpovědi,můžete popsat i sockety AMD.
Díky :_D
chtěl bych se zeptat lze vymenit v jakém koliv ntb který má intel cpu jak pentium tak celeron za dual core 2 duo ??
Což by šlo zjednodušit na otázku - mají noteboky s intel CPU jednotný socket??
Děkuju za vaše odpovědi,můžete popsat i sockety AMD.
Díky :_D
soucin - kde predpokladas ze by si zohnal v rozumnej cene nejakeho turiona X2 ?? dajmetomu ultra ZM80 edition ,,
lebo naposledy co som videl v jednom velkosklade mobilne procesory tak nejaky trapny core2duo 5xxx stal najlacnejsi 8500,- bez DPH takze neviem ci sa to oplati, a co mam pristup k cenam fujitsu tak moj procik C2D 8600fka tam vyjde na 470,- euro bez dane, ako chapem ze su tie ceny strasne prehnane unich ale ajtak by ma zaujimalo kde sa dostat k takym procakom za ludske ceny
lebo naposledy co som videl v jednom velkosklade mobilne procesory tak nejaky trapny core2duo 5xxx stal najlacnejsi 8500,- bez DPH takze neviem ci sa to oplati, a co mam pristup k cenam fujitsu tak moj procik C2D 8600fka tam vyjde na 470,- euro bez dane, ako chapem ze su tie ceny strasne prehnane unich ale ajtak by ma zaujimalo kde sa dostat k takym procakom za ludske ceny
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .