Ktery NB od Lenovo?
No to je ovsem dost strasna vec!:] Nedokazu si predstavit ze bych tohle s sbeou tahal a nekde to jeste na zahradce vybalil. Asi by me tam nedali ani vodu v psi misce ... :]
Jak je to spatne s tou viditelnosti treba v polostinu? Jako ze nic neni videt nebo je jen horsi obraz? Nemam moznost to vyzkouset.
Jak je to spatne s tou viditelnosti treba v polostinu? Jako ze nic neni videt nebo je jen horsi obraz? Nemam moznost to vyzkouset.
-
- guru
re
Tiez to prave riesim ci R60 alebo Z61m....R60 ale len v najvyssej konfiguracii (ATI, SXGA, 1x1GB ram, 100GB hdd,....) ked ho porovnavam so Z61m (ATI, wsxga, 1gb, 120 hdd...) prihliadajuc na ceny (na svk R60 cca 46000, Z61m cca 53000) ...cena hra pre R60, ale chyba jej citacka kariet a to sa mi zide, Z ma zase web kamerku, citacku...ked tak pouvazujem tak kamerku mi netreba, sirokouhly display nechcem, a z61 je tazsia ako R60, .....ale Z je zase pevnejsia, tak neviem sa rozhodnut ani ja....T som predbezne vylucil...sice sa mi paci mobilita, robustnost, opracovanie T ale problem su prachy a absencia citacky kariet....
-
- guru
tak ja bych nechtel jinej, nez wide, to rozliseni je super, hlavne v pravo je misto pro ICQ pokud jsem na netu a brouzdam, nebo pisu zapisky. hlavne na ty filmy se to hodi. Urco i v modelovani a tak, je preci jen vice mista kam si hodit dalsi listu a neubere to nic
IBM/Lenovo Z61m 9450-HAG T7200 C2D 2GHz/320/3G RAM/Win 7, WSXGA+ TFT(1680x1050), ATI X1400 128MB Stále 24/7 online.
-
- guru
Ja pořád nevím... Už jsem byl rozhodnutý pro R60, ale stále trochu váhám..
R60:
+ dlouhá výdrž (papírová 5,2hod)
+ nižší hmotnost (oproti Z61m cca o 300g)
+ nižší rozměry
Z61m
+?- wide displej
+ výkonnější procesor (2GHz vs. 1,83GHz u R60)
- kratší výdrž (papírově o 1hod oproti R60)
- vyšší hmotnost (viz výše)
- větší rozměry
- dražší (cca o 3500Kč)
Podle tohoto má Z61m více záporů, než kladů.. ale zas ten displej... Jak tu víc lidí psalo, pro práci v 3D CAD a modelovacích progamech je lepší...
Nejspíš však stejně zůstanu u R60, protože výdrž a hmotnost je pro mne důležitá. Budu noťas nejspíš denně přenášet.
R60:
+ dlouhá výdrž (papírová 5,2hod)
+ nižší hmotnost (oproti Z61m cca o 300g)
+ nižší rozměry
Z61m
+?- wide displej
+ výkonnější procesor (2GHz vs. 1,83GHz u R60)
- kratší výdrž (papírově o 1hod oproti R60)
- vyšší hmotnost (viz výše)
- větší rozměry
- dražší (cca o 3500Kč)
Podle tohoto má Z61m více záporů, než kladů.. ale zas ten displej... Jak tu víc lidí psalo, pro práci v 3D CAD a modelovacích progamech je lepší...
Nejspíš však stejně zůstanu u R60, protože výdrž a hmotnost je pro mne důležitá. Budu noťas nejspíš denně přenášet.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“