Asi mi odešel výstup na monitor (VGA), protože vyšle slabý signál a navíc obraz na projektoru je zabarvený do červena. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti?
Je to jen o tom, že to mám odeslat do servisu nebo existuje ještě jiná možnost?
chcel by som rozdelit hdd ,mam ho jak jeden velky ,ale mam bootovacie cd len s win xp ,mozem to rozdelit tam,potom naistalovat a potom naistalovat vistu ked budem v xp ,pretoze vistacke bootovacie s instalaciou nemam ...
Taby píše:Asi mi odešel výstup na monitor (VGA), protože vyšle slabý signál a navíc obraz na projektoru je zabarvený do červena. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Je to jen o tom, že to mám odeslat do servisu nebo existuje ještě jiná možnost?
jak jsi poznal, že to vyšle slabý signál...?
vyzkoušej ten výstup na jiných monitorech....i s jinou 15ti kolíkovou šňůrou...
já jen grafárnu,k ostatnímu jsem se nedostal/zatím/ ne nedostal,neměl jsem přístup,nejde to,musím rozebrat celý notes komplet,na tom menším to jde v pohodě přes spodek
Vždy se mi tady dostalo dobré rady, proto se obracím s prosbou i nyní. Máme v rodině dva tyto notebooky. Na obou je prohlížeč stejné nové verze firefox. Nevrtali jsme se v nastavení aspoň si toho nejsme vědomi a jeden zobrazuje stránku širokoúhle-roztažený text po celé šíři monitoru a druhý zobrazuje stejnou stránku s velkými okraji po obou stranách. Jedná se o stejné zvětšení. Můžete prosím poradit kde se dá natsavit jakým způsobem se budou stránky zobrazovat? Děkuji
To se mi poslední dobou taky rozhodilo. I fonty mám všude jiný. Většiniou se mi na stránkách přepl font na tlusté písmo (vyhledávání googlu, idnes.cz) Taky bych rád kdyby někdo věděl jak to opravit...
Zdravim, nahodil som si na notas 64 bitove XPcko a funguje mi vsetko dokonca konecne aj ePower management ale nepodarilo sa mi rozbehat bluetooth, citacku kariet a citacku odtlackov. Ak by niekto mal funkcne drivery alebo vedel kde ich stiahnem moc by mi pomohol. A ak by mal niekto zaujem o drivery mozem ich uploadnut.