Dr.Gaga píše:Prej uz do toho davaj plasty, ktery nepraskaj...
Tak to by bylo fakt skvělý. To si zjistil kde?? Ono by třeba nebylo od věci, tuto oblast rovnou něčím podlepit - tenkej plíšek nebo tak - aby to neruplo zase... ale hrabej se v tom, když je to v záruce
Historie mojí praskliny:
Prasklina se u mýho F3Tc objevila minulej tejden v úterý (10.2.09) večer (to jsem si všim, že mi už praská stříbrná část šasi), ve středu sem hledal po netu, jestli jsem sám (teda ještě dva moji kámoši ze školy - stejná řada F3 - stejnej shit), nebo ne. Našel sem tohle fórum. Ve čtvrtek sem neměl čas - zkouška na víc jak půl dne. V pátek sem psal do obchodu, kde jsem ho koupil a to už byla prasklina téměř na okraji. Odepsali, abych jim ho přines co nejdřív a nejlíp, aby to nebylo ruplý uplně. Bohužel jsem v sobotu zálohoval data na svůj novej terovej HDD a natahoval čistej image systému. V sobotu večer jsem zjistil, že mi šasi ruplo uplně. Tomu říkám fakt fofr, jak se to rychle dorazilo - přitom ten notebook už ležel na stole víc jak tři dny - od doby zjištění "rupance" - tak mě napadá, že jedině tím teplem od grafárny.
Zjistil jsem navíc, při bližším ohledání celýho železa, že mám prasklinu i na baterii - v oblasti toho přešupovacího zámku. Nevim jak mohla vzniknout (s notebookem sem nikdy nikde nepraštil ani mi na něj nic nespadlo - snažím se, abych si ho neodrovnal, protože sem s nim jinak dost spokojenej) - opět mě napadá jedině teplem. Je to děs, jak se to všechno hřeje.
Napadalo mě, jestli by nebylo dobrý, koupit tu chladící podložku s větrákama, jestli mi ten kryt vyměněj, ale když to tak vemu, tak proud vzduchu (teplýho od grafiky) by stejně ze spoda narážel na šasi a možná by znovu odešlo ještě dřív.
Fotku těch puklin bohužel nedodam, protože už je snad na cestě do servisu.
Tak jen doufám, že mi to vyreklamujou, ikdyž sem s tim neběžel hned ten pátek i s diskem plným dat.
Ještě snad: HODNĚ ŠTĚSTÍ ostatním, co se jim tohle stalo nebo stane...