dekuju za cenne rady, moc mi to pohlo ve vyberu.. akorad na notebook s 15.4 WSXGA+ displejem nemam finance..myslim ze ten LCD monitor treba nekdy pozdeji bude lepsi reseni.. a mam jeste posledni dotaz, objevila sem jeste dalsi grafickou kartu
Intel Graphics Media Accelerator X4500MHD
s kterou s tech predchazejicich by jsi ji srovnal?
notebook pro studenta
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
to bych se urcite vlezla, a dokonce se mi i libi, jen nevim zas co je to za procesor ten AMD Turion, protoze sem slysela ze intel core 2 duo si umi upravit frekvenci podle potreby a neni tak hlucny a nevybiji baterku.. coz je pro me docela dulezite... tak snad nerikam uplne hlouposti, ...ale jestli je stejne dobry, tak to bych brala.. ale jeste by mohl mit lepsi grafickou kratu..
a jeste dotaz jaky je rozdil ve Vista Home Premium a Vista Business?
a jeste dotaz jaky je rozdil ve Vista Home Premium a Vista Business?
-
- Moderátor
Možnost měnit frekvenci dle potřeby umí tution samozřejmě taky, ale pavdou je, že že AMD platformy jsou mají trochu větší spotřebu a vyšší vyzařování tepla. Pokud hledáme lepší displej a ještě lepší grafiku, tak za to se samozřejmě musí více připlatit...
Rozdíly jsou v tom, že home premium má aplikaci Media Center, Business verze se dá zase bezplatně downgradovat na XP a má v sobě třeba jednoduchý zálohovací software a nějaké podnikové utility, které ale běžný uživatel asi nevyužije...
Rozdíly jsou v tom, že home premium má aplikaci Media Center, Business verze se dá zase bezplatně downgradovat na XP a má v sobě třeba jednoduchý zálohovací software a nějaké podnikové utility, které ale běžný uživatel asi nevyužije...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“