Rychlé přihlašování - msgina.dll - VYŘEŠENO

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Arrows

Rychlé přihlašování - msgina.dll - VYŘEŠENO

Příspěvekod Arrows » 11 úno 2009 16:44

Ahoj, chci se zeptat ohledně jednoho problému s přihlášením. Měl jsem menší problémy s drivery pro WiFi na notebooku a tak jsem nainstaloval omylem i nějaké drivery od Cisca, jenže došlo k nějaké úpravě souboru msgina.dll který se stará o přihlášení a odhlášení. Od té doby když spouštím Windows tak se mi místo obrazovky s rychlým přepínáním účtů zobrazí jen přihlašovací okno. Když jsem to chtěl změnit v uživatelských účtech, tak se objevila hláška: naposledy nainstalovaný program zakázal rychlé přepínání uživatelů. Pokud chcete tyto funkce obnovit, odinstalujte tento program. Program který změnu provedl: msGina.dll. Něco podobného se řeší přímo na MS stránkách: http://support.microsoft.com/kb/817142/cs ale to je odlišný případ. Ten Cisco driver jsem odinstaloval, ale problém přetrvává. Jen mě napadlo, jestli by se tento konkrétní soubor nedal přenést z jiného PC?
Naposledy upravil(a) Arrows dne 11 úno 2009 17:27, celkem upraveno 1 x.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 11 úno 2009 17:04

zřejmě zůstalo něco v registrech,chtělo by to editaci registrů,ale můžeš zkusit -start-spustit-napsat - msconfig a tam zkus nastavit spouštění systému
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Arrows

Příspěvekod Arrows » 11 úno 2009 17:05

Tak se mi podařilo najít návod tohoto problému na anglických stránkách MS: http://support.microsoft.com/kb/829715 Ale stejně tomu nerozumím, když ten registr odstraním, on se zase sám automaticky vytvoří?

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 11 úno 2009 17:14

proč by se měl vytvořit když je tam navíc a brání normálnímu přihlašování?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Arrows

Příspěvekod Arrows » 11 úno 2009 17:19

Gogo píše:proč by se měl vytvořit když je tam navíc a brání normálnímu přihlašování?

Vlastně máš pravdu, spletl jsem si to, myslel jsem že se jedná o ten upravený registr a tohle je zase jiný. :wink:

//EDIT: Smazání toho registru zabralo a přihlášení už funguje. Díky. :wink:

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 12 úno 2009 08:17

tohle mi delalo taky, ale u intel wifi softu. pokud v nem bylo povolene "pripojit pred prihlasenim", taxe taky zobrazilo prihlasovaci okno misto uvitaci obrazovky a neslo to vypnout, jelikoz to bylo spravovane tim intelackym softem.. stacilo tuto funkci vypnout v jeho nastaveni ;)
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“