a ten vykonnejsi procesor si myslim nepoznas.. to bych radsi dokoupil 1GB RAM navic
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No to vim naprosto presne za co mu platim. A pokud si neco takoveho kupuje firma tak pro ni prece priplatek za zaruku neni az takova polozka ... nebo je to snad jinak ?jimmyjames píše:Zamysli se prosimte nad tim, za co vyrobci vubec platis pri KOUPI zaruky..
To samozrejme ma. Ty penize jdou na to, aby z nich zili zastupy byrokratu, kteri vymysleji vsechny tyhle zbytecne pitomosti. Bez nich by byla zaruka sice rok, ale taky velmi pravdepodobne nizsi koncova cena. Takze to nakonec zaplati kdo ...jimmyjames píše:Statu jde spotrebni dan ze zbozi a ta s delkou zaruky nema nic spolecneho
jimmyjames píše:Aha..tak pokud s tím máš větší zkušenosti, tak to asi fakt bude problém...Já jsem měl pár dní na soutěži půjčený školní noťas s wide displejem (řada Z61) a Catia tam vypadala normálně
Byla tam však certifikovaná FireGL 5200 a instalace zřejmě od firmy,který dodává Catii...
Tomu technikovi jsem do telefonu řekl, o jaký model přesně se jedná, napsal jsem to i do mailu... Ještě mi i řekl, že si to ještě ověří a pak mi napíše mailem... No uvidím, jak to dopadne. Přinejhorším si tu záruku dokoupím. Potom rovnou na 3 roky typu On-Site 2ndBD bo pokud není zas chyba na webu, tak stojí stejně jako typu Carry-in.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 60 hostů