První dojmy z Windows 7 na NB
no tak to si myslim, že bude ono, protože 7 by oficiálně měli bejt stejně náročný jako visty a u těch je minimum 1GB, ale je to děs, ideální sou pro ně 2GB, takže jestli je to u 7 opravdu stejný, tak se neni čemu divit, že je to pomalí. Zkus si je nainstalovat do dualbootu, tam by pak využily celý 2GB a můžeš porovnat rozdíl.
Tak se mi nedaří zprovoznit tv tuner (averTv hybrid volar HX), nějaká část se nainstalovala, ale ne úplně korektně, takže když to spustim, tak tam nemám možnost scanovat kanály a nechytne to žádnej signál. Pak mi ještě nefunguje tiskárna (HP laserJet 1018), ta se mi nedaří nainstalovat vůbec, takže jí vůbec nevidim ani v tiskárnách. Nevíte někdo co s tim? Neměli jste podobný problém?
Musim se podělit o příjemnou zkušenost s windows media center. Protože se mi nepodařilo naskenovat tv programy v originálním softwaru AverTV pro averTV tuner, zkusil sem WMC a tam po pár pokusech různého nastavení se vše povedlo, mám všechny dostupný tv a radio programy. Hodně se mi líbí možnost pozastavit živý vysílání a přetočení zpět, což sem u jinýho tv softwaru zatim nezjistil.
čauky, potřebuji vyčistit disk ( budu ho prodávat ), vše mám již smazané, ale nejde mě odinstalovat win 7 , nevíte jak na to ? furt mě to píše že byl přístup odepřen,že nemám oprávnění.
díky za rady
díky za rady
ASUS K50IJ-SX177V/ C2D T5870/ 15.6" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ WIN 7 HP + ext. BT + prcek asus eee 904
-
- guru
Nevíte někdo jak nastavit, aby se po klepnutí na ikonku plánu napájení dole u hodin zobrazily hne všechny tři plány a ne jen 2? Furt musím jak idiot klikat More power options a hledat vždyky ten třetí. Kdo toto zase vymyslel...
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“