GTA 4
-
- píše často
orgasmic píše:...navic hrani na notebooku ma takovou zvlastni auru
A pak že nikomu tady z her nehrabe
Proti hraní na notebooku těžko něco namítat, horší je že někteří svůj výběr podřizují pouze faktoru "ať na tom pořádně šlapou hry!!!!" a pak brečí když jim ty super nové hry jaksi nešlapu - ale ono to je skoro plynulé a na dobré detaily!.. 800x600, 5-15fps, vše na low.
Dle některých dotazů mi připadá (teď nemyslím tady tohle fórum, ale jinde jsem to párkrát už viděl) že alfou a omegou pařana, který si chce nadšeně koupit ten skvělý herní notbůk, je ať tam "hlavně jede to GTA IV" - a upřímně podřizovat výběr počítače jediné (a na pc mizerně optimalizované) hře, tomu se lze jen upřímně smát
Ale jo, když pak budete mít kolem sebe tu speciální auru, proč ne...
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32
-
- píše často
orgasmic píše:To ano, ale cim vetsi obrazovka, tim potrebujes lepsi hardware...je velky rozdil hrat napr. pri rozliseni fullhd na 21.5 a na treba 27....cim vetsi, tim vetsi pixely
Jj, sem se těšil jak si zahraju Crysis na 28" LCD v praci a nic z toho nebylo, na 1280*800 na který to mam na high hratelný to vypadalo děsně a na 1920*asi 1440 si to notes nedával rady typu tak si nech menší rozlišení a sedni si o metr dál sem dostal taky
Jinak spolubydla dohrál GTA 4 na IBM s 9300M..sice FPS kolem deseti, scény v dešti a honička ve vrtulníku kolem pěti ale dal si to a užíval si to. Lepší něco než nic..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- píše často
Hm...nejlépe si zahraji doma na 50ti palcové plazmě a v ruce perfektní Xboxový ovladač.A nějaké PCčka se můžou jít úplně zahrabat! To myslím doslova.Michal27 píše:Tak u tveho vyuziti to chapu. Nicmene ja bych omezil to hrani klidne jen na doma.
Proti gustu..... Taky jsem si myslel, ze rozdil je minimalni, ale velka obrazovka dela svoje.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše:Hm...nejlépe si zahraji doma na 50ti palcové plazmě a v ruce perfektní Xboxový ovladač.A nějaké PCčka se můžou jít úplně zahrabat! To myslím doslova.Michal27 píše:Tak u tveho vyuziti to chapu. Nicmene ja bych omezil to hrani klidne jen na doma.
Proti gustu..... Taky jsem si myslel, ze rozdil je minimalni, ale velka obrazovka dela svoje.
JJ ale místo GTA4 volím MGS4, GTA4 hraje můj devítiletý kluk
MSI GT735