Kvalita aceru?
Kvalita aceru?
Dobrý den,
jak je na tom acer s kvalitou? Máte s ním čerstvé zkušenosti?
jaký je servis?
jak je na tom acer s kvalitou? Máte s ním čerstvé zkušenosti?
jaký je servis?
to by pak všichni museli kupovat Dell,a to taky někdy není výhra...
ještě mě Kaspere řekni že sevis MSI je lepší než Aceru a podělám se smíchy
Bedruno,některé Acery líp,některé hůř,stejně jako ostatní značky té které třídy...servis kurýrem z domu a domů většinou do týdne
ještě mě Kaspere řekni že sevis MSI je lepší než Aceru a podělám se smíchy
Bedruno,některé Acery líp,některé hůř,stejně jako ostatní značky té které třídy...servis kurýrem z domu a domů většinou do týdne
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Já mám Extensu již rok a až na jeden problém jede jak hodinky a to ho přenáším docela často, v průměru tak 3x týdně, je fakt že má měkké horní víko, ale stačí si dát trošku pozor a není problém, co se týče servisu tak jsem měl tu čest, bohužel, byl špatný display (vadné pixely), během 19ti dní bylo vše vyřešeno k mé plné spokojenosti, na servis si tedy stěžovat nemůžu, jinak jak bylo řečeno, záleží typ od typu a model od modelu u všech značek na to jaké máš štěstí, osobně bych se ACERu nebál
-
- guru
Já ho přenáším také velmi často, ale je to hold plasťák, když ho zvedneš třeba jednou rukou tak slyšíš vrzání plastů. Takže srovnávat to s nějakým IBM nebo Dell za 50.000 není možno
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
mám půl rok acer 6935 a co do zpracování tomu nemám co vytknout - plasty sou pevný, neprohejbá se to, nehřeje to, vypadá to hezky... co víc si přát. vlastně jo, jednu věc tomu vytknu - baterka v tom hrká... ale to je otázka nalepení pár samolepek a hotovo.
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
Skusenosti z minulej prace - sluzobne acery, polovica OK, polovica sa zacala kazit cca po roku, zacali odchadzat najcastejsie pouzivane komponenty (mechaniky, disky, touchpady).
Boli to vsetko drahsie modely, takze sa nejako neprehrievali, ale aj tak boli uz aj po roku viditelne rozvrzane (nekvalitne konstrukcne).
Najprv sa to riesilo kupovanim predlzenej zaruky, ale koli dlhym cakacim dobam na opravu sa uz kupovali vyhradne HP (nizsie postavenym zamestnancom) alebo IBM (vyssie postavenym zamestnancom).
Posledny acer sa zakupil v case, ked bola Ati X300 (v nb) slusna grafika na hranie.
Boli to vsetko drahsie modely, takze sa nejako neprehrievali, ale aj tak boli uz aj po roku viditelne rozvrzane (nekvalitne konstrukcne).
Najprv sa to riesilo kupovanim predlzenej zaruky, ale koli dlhym cakacim dobam na opravu sa uz kupovali vyhradne HP (nizsie postavenym zamestnancom) alebo IBM (vyssie postavenym zamestnancom).
Posledny acer sa zakupil v case, ked bola Ati X300 (v nb) slusna grafika na hranie.