Asus A6K
Krevety píše:tzn asus tam cpe lepsi kartu s vyssim taktem, a lepsimi pametmi, ale penalizace je 64bit pametova sbernice, coz vypada na chybu ovladace, doufam ze ne HW, jinak je to v p***
to snad tak neochudili ne přece karta střední třídy nemůže mít 64bit sběrnici, zkusím to prověřit. Jestli to není chyba toho SIS Chipsetu a jeho PCIex GART
koukám že se to řeší tady na tom německým fóru, kdyby někdo uměl německy tak mrkněte, německy neumím http://www.forum-hardtecs4u.com/yabbse/index.php?board=2;action=display;threadid=38302
Naposledy upravil(a) X-Diablo dne 27 čer 2006 17:25, celkem upraveno 1 x.
Krevety píše:buhvi, podle me je to spis zalezitost grafiky nez cipsetu, 64bit je fakt provar jak vidis, dela to skoro 1000b mene nez moje slabsi karta, podle me ta tva ma na tak 4300bodu .)
jedině že by ASUS udělal čip X1600 a dal jej na desku X1300, která má 64bit sběrnici. Asi s tím nic nenadělám různě po světě jsem našel X1600 64bit a jeden ital ji nazval Castrata X1600
jestli si nasel 64bit X1600 s vybavou jakou mas ty (DDR3, vysoky takt) tak to uprimne lituju toho blbecka co to tak vymyslel, je to nechutna kastrace..., chapal bych to treba u te moji, ale i tak je to nehorazna blbost... a divim se ze to asus montuje...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Chlazeni
Poridil jsem A6Km Q058 a mam pocit ze jak se jednou rozjede vetracek u cpu naplno, tak se ani pri ukonceni veskere prace nevrati otacky na nizkou hodnotu. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? Pop. jake pouzivate verze biosu a rizeni spotreby?