notebook prevazne na hrani her
Pokud kouká po MSI tak asi nechce NBD a Dell, najdi mi konfiguraci u Dellu která se výkonem vyrovná této řadě, napiš jaká je cenová hladina u Dellu pak porovnej s MSI jako bonus k tomu hoď fakt že tato řada není na trhu dlouho na to aby jsi mohl tvrdit že je nekvalitní, nehledě na to že o této řadě nic nevíš ......OK?
MSI GT735
Nic neocernuju panove, jen rikam, ze pokud chce bezproblemovy chod systemu, musi si priplatit, protoze MSI ho negarantuje. Tecka.
Az udela MSI kvalitni bytelny notebook a da na nej poradno zaruku, pak budu moct konstatovat, ze MSI dela i kvalitni notebooky. Me staci vedet, ze tento vami vychvalovany notebook je zajimavy jen cenou, nema zadny vnitrni ram - jen na povrch placli kus hliniku. Nekdo to proste dela na oko a nekdo poradne.
Az udela MSI kvalitni bytelny notebook a da na nej poradno zaruku, pak budu moct konstatovat, ze MSI dela i kvalitni notebooky. Me staci vedet, ze tento vami vychvalovany notebook je zajimavy jen cenou, nema zadny vnitrni ram - jen na povrch placli kus hliniku. Nekdo to proste dela na oko a nekdo poradne.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
omg zase diskuze a vis kolik nekvalitnich kusu ma dell nebo HP tema je jasne herni notas do 30K a zacnes tu mluvit o workstationech za ceny kolem 70k a vis tak ja uz upravdu nevim
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Jaký vybrat notebook“