GTA 4
Není nic lehčího než si koupit za 3500k i XBox.A jaký je rozdíl mezi 1 a 2jkou? V novém díle je všechno daleko větší,monumentálnější a zábavnější.(a o hodně delší) Taky bych to bral i na PC.(alespoň bych to mohl hrát i v notebooku)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tziky píše:u Microsoftu je aspoň záruka že konverzi nepodělá jako Rockstar...alespoň doufám....
Rockstar akurat nevychytal bug s tienom a prekryvanim textur, avsak hra ako taka je imho perfektna. Na dnes priemernej zostave a grafickou s 512mb hra bezi vyborne, takze to, ze je euphoria narocna na CPU nepovazujem za NEpodrarenu konverziu. Niekto nedokaze pochopit, kolko vykonu je potrebneho na realtime pocitanie fyziky, AI a vsemoznych kolizii a tento vykon najdes jedine vo vykonnych procesoroch, alebo urychlovanim cez GPU (v plienkach). Xbox360 ma 3 jadrove CPU, PS3 ma 1+7 jadrove CPU, nechcel by si, aby hra bezala na celerone 1ghz?

Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
Spirit:
Tak ať si Rockstar prvně zjistí nejpoužívanější sestavy, každý nemá 3,4, nebo 8 jádro na kterém by to běželo a potažmo ani GK s 512 Mb, to co píšeš je blost, euphoria není fyzikální engine, ale řídí umělou inteligenci NPC, to jen na okraj, nedávno dělali ze steamu průzkum výkonu PC a to že má převážná část uživatelů PC podrůměrně výkonné sestavy je fakt, nejpoužívanější GK je 6600GT, CPU intel C2D předchozí generace a 2 GB ram....... na toto opravdu není GTA stavěno a Rockstar toto měl vzít v potaz, GTA4 není špatná hra, jen na její konverzi na PC měli zapracovat více, co mě se týká já ji spustím na PS3 na FULL
na PC se ani nebudu obtěžovat s instalací........
Tak ať si Rockstar prvně zjistí nejpoužívanější sestavy, každý nemá 3,4, nebo 8 jádro na kterém by to běželo a potažmo ani GK s 512 Mb, to co píšeš je blost, euphoria není fyzikální engine, ale řídí umělou inteligenci NPC, to jen na okraj, nedávno dělali ze steamu průzkum výkonu PC a to že má převážná část uživatelů PC podrůměrně výkonné sestavy je fakt, nejpoužívanější GK je 6600GT, CPU intel C2D předchozí generace a 2 GB ram....... na toto opravdu není GTA stavěno a Rockstar toto měl vzít v potaz, GTA4 není špatná hra, jen na její konverzi na PC měli zapracovat více, co mě se týká já ji spustím na PS3 na FULL

MSI GT735
tak kdyz vemu ze jsem hral GTA3 na GF 440MX a athlon 2000+ a pak jsem na tom rozjel jeste GTA vice city a vpohode si zahral...uz GTA: SA bylo dost zmrseny rozdil mezi rozlisenimi nebyl vubec tak vysoky jako u jinych her co se tyce realneho vykonu...a vubec to na me sestave neslo tak jak bych predpokladal...mozna ze na odpovidajici nVidii by to jelo lip...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
-
- občas něco napíše
To Tziky: Michal 27 nemá vůbec ponětí kolik co stojí. Jednou jsem se od něj dozvěděl že za 60k koupís PC s třema grafikama, procesorem i7, hrozně moc RAM atd... a ještě mu prej zbyde na 30" LCD a na malej Acer do kapsy.
To Michal27: Už se na to vyser. Když jsi tak zarputile proti hraní na notebooku tak ku*** nelez na téma "notebooky a hry"
Hodně lidí tím už unavuješ.
To Michal27: Už se na to vyser. Když jsi tak zarputile proti hraní na notebooku tak ku*** nelez na téma "notebooky a hry"

HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD