ASUS EEE 901 problém s klávesnicí

notebooky Asus a vše kolem nich
Lída
občas něco napíše

ASUS EEE 901 problém s klávesnicí

Příspěvekod Lída » 17 úno 2009 10:40

Dobrý den, mám celkem nový notebook asus eee 901 a poseldní dobou mi začala zlobit klávesnice. Nejdřív to vypadalo, že nefungují nějaká tlačítka, ale problém je asi jen s klávesou CTRL. Nejdřív to bylo jen občas, ale teď už drží jakoby stále zapnuté, takže cokoli zmáčnete na klávesnici, funguje to jako když zadáte CTRL + příslušnou klávesu. Klávesnice byla rozebraná a čištěná, ale nepomohlo to. Nemáte někdo náhodou podobnou zkušenost?

cache
píše často

Příspěvekod cache » 17 úno 2009 12:02

Nemas nahodov zapnutu tu pomocku pre postihnutych? Ze ked trosku dlhsie podrzis ctrl tak sa zopne podobne ako capslock a opatovnym stlacenim vypne..?

Start > Settings > Control Panel > Accessibility Options > Keyboard > Sticky keys
(en xp, neviem nazvy pre lokalizovane win)

Lída
občas něco napíše

Příspěvekod Lída » 17 úno 2009 16:36

Taky nás to napadlo, ale žádnou takovou funkci jsme nenašli a navíc je mám všechny vypnuté.
Občas se podaří, že funguje chvilku normálně, ale za chvíli začne zase zlobit.

Lída
občas něco napíše

Příspěvekod Lída » 17 úno 2009 19:56

Chová se tak, že když se zapne ve vlastnostech myši možnost ukázat umístění ukazatele po stisknutí talčítka CTRL, tak to kolečko okolo šipky porád problikává. Sem tam se stane, že to chvíli funguje normálně, pak to začne problikávat a nakonec to zůstane jakoby nastálo zmáčknutá klávesa.
Rozumíte tomu někdo, čím by to mohlo být?

Zpět na „notebooky Asus“