Dobrej, mám thinkpada t43, dnes když sem odcházel z domu vypl jsem ho, nechal nabíjet na síti. Po dvou hodinách se přišel domů, ledka označující připojení k síti nesvítila a ntb nejde zapnout. Prostě se nechytne.
Vyzkoušeno s jiným adaptérem, bez baterky, nic..
Any idea?
Thinkpad T43
Thinkpad T43
IBM T43 - Intel Pentium-M 1.73 GHz, 1x 1024 MB DDR, 60 GB 5400rpm, Windows 7 Home premium + Ubuntu 8.10 GNOME
trošku sem se na něj podíval zevnitř, nic spálenýho, nic uvolněnýho, nic co by vypadalo, tak že to tak vypadat nemá..
Že by chvilkový výkyv v elektrické síti ?
Baterka má bez zátěže 12,75V
Takže asi deska v háji co? :/
Že by chvilkový výkyv v elektrické síti ?

Baterka má bez zátěže 12,75V
Takže asi deska v háji co? :/
IBM T43 - Intel Pentium-M 1.73 GHz, 1x 1024 MB DDR, 60 GB 5400rpm, Windows 7 Home premium + Ubuntu 8.10 GNOME
taky v háji
Stalo se mi to samé, na co jsi přišel? Díky Petr
chlapi děsíte mě, T43 mám též. Držim palce, ať se to nějak vyřeší!
Dejte vědět co zjistíte. Ať vím čeho se obávat, na co se připravit....
T4x měly problémy s GPU -když se ntb bere za roh, tak se kroutí šasi a vylamují se chip-sety. Slyšel jsem sice že u 43 kvůli tomu to GPU zapustili víc do desky, ale nevím. Ale to evidentě není tento případ. To se projevuje jinak.
Dejte vědět co zjistíte. Ať vím čeho se obávat, na co se připravit....
T4x měly problémy s GPU -když se ntb bere za roh, tak se kroutí šasi a vylamují se chip-sety. Slyšel jsem sice že u 43 kvůli tomu to GPU zapustili víc do desky, ale nevím. Ale to evidentě není tento případ. To se projevuje jinak.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“