Mam dilemu, uz tyzden vyberam notas, ale cim viac hladam tym viac som nerozhodny. Chcem ho hlavne na jednoduchu pracu nenarocnu na grafiku a filmy. Ide mi o vzhlad zvuk a hlavne o CENU.
Za najlepsiu cenu som nasiel HEWLETT PACKARD Pavilion dv5-1120, ktory sa mi zda za 17500SK az moc lacny no to ake parametre poskytuje...
ale ked som cital nazory na tento notebook v tomto fore tak ma to od kupi dost odradza... To sa skutocne az tak prehrieva a kazi? Mo ho niekto a moze napisat skusenosti s tymto notebookom?
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/8 ... -dv5-1120/
Potom som este rozmyslal o tychto su tiez dost podobne dv5 1140 a dv5 1117 ale nasiel som ich o nieco drahsie....
Viete niekto poradit??? Za kazdu odpoved dakujem.
poradte ktory notas vybrat
vzal bych 6730s s integrovanou grafikou + jestli ti jde o zvuk, chce to i nejake repraky, popr.pokud mas nejake kvalitni, tak i extreni zvukovku
(notebooky moc good zvuk nemivaji a integrovane zvukovky na desce taky za moc nestoji)
popripade nejaky thinkpad SL500 (akorat se vyhni verzio s procesorem celeron) s integrovanou grafikou, u toho potesi i HDMI vystup, ktereho muzes vyuzit, pokud mas nejaky fullHD displej, nebo televizi
oba zminene budou mit lepsi telo nez pavilion a s integrovanou grafikou se tam nema co prehrivat
(dedikovana grafika je pro tebe totiz zbytecna, pokud nehrajes nebo nemodelujes ve 3D. tak proc ji tam mit, kdyz ma vyssi spotrebu a vice hreje)
(notebooky moc good zvuk nemivaji a integrovane zvukovky na desce taky za moc nestoji)
popripade nejaky thinkpad SL500 (akorat se vyhni verzio s procesorem celeron) s integrovanou grafikou, u toho potesi i HDMI vystup, ktereho muzes vyuzit, pokud mas nejaky fullHD displej, nebo televizi
oba zminene budou mit lepsi telo nez pavilion a s integrovanou grafikou se tam nema co prehrivat
(dedikovana grafika je pro tebe totiz zbytecna, pokud nehrajes nebo nemodelujes ve 3D. tak proc ji tam mit, kdyz ma vyssi spotrebu a vice hreje)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
xxsml píše:HP Pavilion si nekupuj, měl jsem dv5-1060ec a byl pořád na reklamaci.
ok, diki vam za rady, tie paviliony su ozaj iba pekne... parametre super ale prehrieva sa to az velmi tim padom sa to kazi...
No nic vyhladol som si nieco lepsie toshiba U400 akorat tych oznaceni je za tou 400 asi 12 tak sa idem s nich vysomarit...
Este raz diki za rady
U400 je pomerne fajn, maly lehky, ale fakt to chce tu verzi pro U400
(u400-18m, u400-15o)
obyc. u400 ma celoleskle sasi vc. klavesnice, coz mi pripada jako zabijak ergonomie (taky se ta leksla vic upatlava a apak pises na upatlane klavesnici)
jinak toshibu ber z ribbon.cz, spec. se na toshiby, najdes u nich vsechny modely, ktere se momentalne prodavaji + maji i lepsi ceny
jen pro zajimavost, jak vypada takova leskla klavesnice, pokud ji nebudes denne lestit hadrikem:
http://swarm.cz/blog/?s=leskla+klavesnice
(u400-18m, u400-15o)
obyc. u400 ma celoleskle sasi vc. klavesnice, coz mi pripada jako zabijak ergonomie (taky se ta leksla vic upatlava a apak pises na upatlane klavesnici)
jinak toshibu ber z ribbon.cz, spec. se na toshiby, najdes u nich vsechny modely, ktere se momentalne prodavaji + maji i lepsi ceny
jen pro zajimavost, jak vypada takova leskla klavesnice, pokud ji nebudes denne lestit hadrikem:
http://swarm.cz/blog/?s=leskla+klavesnice
kazdy velky byk byl jednou tele
cache píše:mortal: nad toshibou uvazujes PRO ci nePRO verziu?
Dnes by mi mal dorazit Pro U400-15O, ak stihnem, dopisem nejaky "prvy dojem".
Tak nakoniec som aj ja zobral tuto Notebook TOSHIBA Satellite Pro U400-15O, aj ked dizajnovo sa mi ovela viac paci ta cela cierna, ale nechal som sa teda prehovorit, ked sa to tak lahko zatapka... Navyse ten obrazok na odkaze vyzera naozaj hrozne...
Tesi ma spon ze tie parametre su ovela lepsie aspon podla mna 4G ramka, o dost lepsi procak...
Zajtra by som ho uz mal mat tak som nan velmi zvedavi. Este raz vsetkim dikes za rady, velmi ste mi pomohli, thx
Jo, prave ho zabehavam aj ja, meskal den..
Tiez sa mi zda teply.. Mozno vyhrievany
Trocha sa mi ale zda menej pevny, ako moj starsi lowend HP500.. Hlavne display..
Ale kedze neznasam lokalizovane windows, zrejme poputuju prec..
A osobne ma trocha mrzi, ze aj na slovensku sa predava ceska klavesnica a ceske win
Trocha sa mi ale zda menej pevny, ako moj starsi lowend HP500.. Hlavne display..
A osobne ma trocha mrzi, ze aj na slovensku sa predava ceska klavesnica a ceske win
cache píše:Jo, prave ho zabehavam aj ja, meskal den..
Moj je to prvy notas takze nemam s cim porovnavat tiez rozmylam ci tam nehat tu vistu ci tam dat nieco normalne....
ale inak fajn notebook aspon zatial som spokojny. Dufam ze sa to male cudo nebude kazit
Zpět na „Jaký vybrat notebook“