![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jinak máš u mě virtuální pivo, moc mi to pomohlo a ušetřilo spoustu času
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Melkor píše:Zdravim!
Take jsem nainstaloval XP v IDE modu a kdyby to slo, rad bych presel na SATA mod, aniz bych dostaval BSOD:-)
Ovladace Intel Matrix Storage mi zaboha nejdou nainstalovat, dostavam hlasku: "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software." Coz netusim proc.. Ovladac pro chipset jsem zkousel nainstalovat z intelackych stranek, nakopiruje to hromadu .inf souboru, a rekne ok, snad jsem pouzil spravnou verzi, protoze utilita na ident.verze mi rekne ze neumela chipset rozpoznat:)
Tak jestli nekdo tusite reseni bez nutnosti reinstalovat wokna, tak predem dik..
Melkor píše:Diky, ja vim, ze znova, ale to vis, nekdo(ja:)) nemusi vse pochopit hned napoprve:)
Instalackou myslis instalacku Woken XP? Tam jsem prohlid snad vsechny adresare a jediny co bych tak odhad ze mas na mysli k tomu rozbaleni je soubor driver.cab, kde je 4000 souboru, a nic co by se jmenovalo nejak povedome:) A bohuzel jsem ani nezjistil, ktery ovladac potrebuju. Notebook mam HP 550 FS336AA. Tak mozna bude nejlepsi, kdyz mi ten konkretni soubor fakt posles, nebo aspon napises nazev;-) melkor.cz[krouzlina] gmail.com
Budu ti nezkonale vdecny:))
DomX píše:No na té integraci nic nebylo
Stáhl jsem nLite nebo jak a pak tam v průvodci zadal ovladače (rozbalenej blíček) od HP...
mojma píše:Už to tady bylo řečený milionkrát, pokud nainstaluješ xpčka v ide modu, tak nemůžeš přepínat zpátky na sata. Bud si do instalačky windows vložíš pomocí nLite ovladače na sata disk, nebo to nainstaluješ přes ide emulaci a neměníš.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti