A ten ePower a ostatni jako eSettings mi uz ani nejsou spustit, vypadne chyba a jestli chci Ladit nebo Ukoncit program

M4jky píše:Dik ale stranok s ovladacmi pre XPcko som nasiel vela ale ani jeden ovladac na bluetooth, citacku odtlackov prstov a ani na citacku kariet nefungoval. Dokonca na citacku kariet mi ovladac napisal pri instalaci ze nenasiel ziadnu citacku JMicron ale nemyslim si ze by to bolo preto ze mam inu konfiguraciu skor preto ze nieje kompatibilny s XP 64-bit. Ak teda poznate niekto nejaku stranku popripade ste niekto skusali instalovat 64 bitove XPcka moc by ste mi pomohli.
Gogo píše:http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_179.48_beta.html
Gogo píše:ve správci zařízení odinstaluj nVidia Audio,nevím proč vám to na těchto notesech dělá,já mám všechny drivery v pořádku,i nVidia HDA i Realtek a všechno šlape...jaké máš nainstalované balíky kodeků? Možná něco z toho dělá paseku. To nastavení grafiky v eManagementu taky nechápu,měl bys přeinstalovat tu utilitu od Aceru,musí se to tam objevit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 21 hostů