BSOD po rebootu
-
- občas něco napíše
BSOD po rebootu
Dobrý den mám MSI notebook a před nedávnem mi začal dělat hlučnější zvuk větráček a dneska po zapnutí mi začal najíždět a jakmile měl už najet na přihlašovací jméno a heslo tak se objevuje modrá obrazovka a něco s fyzickou pamětí ... a restartuje se a já nevím čím by to mohlo být nebo spíš co to znamená
vetracek - jako ze vice fouka, nebo jen vice vrci?
vice fouka - notebook muze byt zaneseny prachem, tak se hure chladi -> vic fouka
vic vrci pri stejnych otackach - nektere MSI s tim uz mely problem, resi se vymenou vetracku
jinak co se tyce toho padani pri startu, muzes zkusit reinstal systemu, jestli neni poskozeny OS
jinak jedine servis, pokus se jedna o HW zavadu
vice fouka - notebook muze byt zaneseny prachem, tak se hure chladi -> vic fouka
vic vrci pri stejnych otackach - nektere MSI s tim uz mely problem, resi se vymenou vetracku
jinak co se tyce toho padani pri startu, muzes zkusit reinstal systemu, jestli neni poskozeny OS
jinak jedine servis, pokus se jedna o HW zavadu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
nemel by, pokud porad fouka. to vrceni spise zpusobuje nekvalitni lozisko vetracku, popr. nedostatecne namazane lozisko vetracku.
to padani systemu pri startu s vetrackem nesouvisi. zkusil bych to pres vikend reinstalnout, kdyz to zabere, tak poslat jen s pozadavkem vymeny vetracku (pri teto moznosti by byla nadeje na kratsi dobu opravy), kdyz ne, muze byt vadna pamet, popr. neco na zakladni desce, to at si pak uz vyresi oni.
to padani systemu pri startu s vetrackem nesouvisi. zkusil bych to pres vikend reinstalnout, kdyz to zabere, tak poslat jen s pozadavkem vymeny vetracku (pri teto moznosti by byla nadeje na kratsi dobu opravy), kdyz ne, muze byt vadna pamet, popr. neco na zakladni desce, to at si pak uz vyresi oni.
kazdy velky byk byl jednou tele
-
- občas něco napíše