Druhý disk do Satellite a100
-
- občas něco napíše
Druhý disk do Satellite a100
Dobrý den, bylo by možné připojit ke stávajícímu disku (5400) druhý, 7200? Z toho rychlejšího by běžel operační systém a všechny programy, pomalejší by byl na filmy a hudbu. Poznal bych vůbec nějaký rozdíl v rychlosti? A jak by to případně ovlivnilo hlučnost nb a spotřebu baterie?
Díky za všechny odpovědi.
Díky za všechny odpovědi.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Více otáčkový disk také víc hřeje takže aby se ti to uchladilo..
Můžeš zvolit 5400 otáčkový s kolmým zapisem ty dosahují výkonu zhruba jako 7200 a teplo nemusíš řešit..
Jestli chceš probudit výkon v počítači tak dokup spíš ramky..
Ten původní si můžeš nechat jako zálohu a dokoupit redukci do usb a máš to jako flashku..
Výměnu dsku většina výrobců nepovažuje za zásah na ztrátu záruky.. Ale když to budeš posílat do servisu tak tam vrať ten původní a nemusíš mít žádné obavy..
Můžeš zvolit 5400 otáčkový s kolmým zapisem ty dosahují výkonu zhruba jako 7200 a teplo nemusíš řešit..
Jestli chceš probudit výkon v počítači tak dokup spíš ramky..
Ten původní si můžeš nechat jako zálohu a dokoupit redukci do usb a máš to jako flashku..
Výměnu dsku většina výrobců nepovažuje za zásah na ztrátu záruky.. Ale když to budeš posílat do servisu tak tam vrať ten původní a nemusíš mít žádné obavy..
-
- občas něco napíše
Krevety: No zatím žádný, zvažuju koupi a100-002, takže ten disk od toshiby.
mata80: Ramky určitě dokoupím ať je tam 2 GB, nad redukcí už jsem taky přemýšlel. Při nejhorším tam nechám ten disk co tam je a nebudu to řešit, protože co se týče notebooků jiných značek tak takový výkon za stejné peníze pořídím jenom u VBI a to se mi moc riskovat nechce...
mata80: Ramky určitě dokoupím ať je tam 2 GB, nad redukcí už jsem taky přemýšlel. Při nejhorším tam nechám ten disk co tam je a nebudu to řešit, protože co se týče notebooků jiných značek tak takový výkon za stejné peníze pořídím jenom u VBI a to se mi moc riskovat nechce...
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“