já se přidám k té kofole,od té doby co jsem koupil Acera musel jsem přestat chlastat,býval jsem pak divokej a kdyby se Acer pokazil,asi bych ho roztřískal,proto raději kofolu...s Fernetem
ale ne, u nás se dělají v druhé polovině studia zkoušky v průběhu celého roku a se státnicema je to stejné, dvě už mám a ještě jsou čtyři přede mnou, bohužel...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Já bych si dal tak možná nějakej hovězí vývar. Včera jsem dal třetí státnici a jak normálně moc nepiju, tak jsem se tentokrát střískal jak prase a od pozdního odpoledne,co jsem se vzbudil mám žaludek jak na vodě...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
centos: To bude dobrý, já z toho měl taky stresy a vše pak šlo bez nejmenších problémů.
Teď jsem se už dokonce naučil i bourat, když mi jeden kretén vjel při krásně namrzelé silnici z vedlejší do cesty, krásně se mi podařilu nehodu redukovat na malý černý šrám nad zadním kolem.
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32