HP Compaq 6530b
MI5 píše:Nainstaloval jsem si novou verzi HP Protect Tools (4.00 H6) a přestal se mi při přihlašování do systému (Windows XP) zobrazovat ten Credential Manager pro přihlášení otiskem. Přitom by mělo být vše nastavené dobře. Nevíte, co s tím?
Stalo se mi to taky. Vyresil jsem to odinstalovanim Protect Tools a opetovnou instalaci. Ted uz to zas funguje.
HP 6930p T9400 | 4GB | 160GB 7200ot. | ATI HD3450 | WXGA+ | WXP Pro + dock
Anduril píše:MI5 píše:Nainstaloval jsem si novou verzi HP Protect Tools (4.00 H6) a přestal se mi při přihlašování do systému (Windows XP) zobrazovat ten Credential Manager pro přihlášení otiskem. Přitom by mělo být vše nastavené dobře. Nevíte, co s tím?
Stalo se mi to taky. Vyresil jsem to odinstalovanim Protect Tools a opetovnou instalaci. Ted uz to zas funguje.
Díky, pomohlo to.
HP 6530b - 14,1" WXGA+, T9400, 2GB RAM, Intel GMA X4500MHD, XP Pro
Mně přestalo fungovat regulace jasu pomocí kláves Fn+F9 a F10 a pomohlo odinstalování a nainstalování aktuálních ovladačů Quick launch buttons.
Jinak mám ten ntb necelej měsíc touchpad skoro vůbec nepoužívám, jen při cestě vlakem 1x týdně a už se mi začal prohybat rámeček kolem touchpadu v pravým horním rohu. Ale neřešim to, počítal jsem s tim, že tyhle problémy nastanou.
Jinak mám ten ntb necelej měsíc touchpad skoro vůbec nepoužívám, jen při cestě vlakem 1x týdně a už se mi začal prohybat rámeček kolem touchpadu v pravým horním rohu. Ale neřešim to, počítal jsem s tim, že tyhle problémy nastanou.
Tak to je pekny..Mam tento NB od listopadu a ted prestava prvni vec fungovat. Pripojene externi repro pres predni konektor. a kdyz vic zatlacim vlevo od touchpadu (treba si tam polozim loket a opru si hlavu), tak prestane hrat zvuk v prave repro.. levy hraje..
To, ze to vrze jeste beru, ale toto uz neni takova sranda. Blby je, ze k praci ho potrebuju stale, takze asi az budu mit dovolenou, tak ho nekam dam..(priste uz jen zas dell)
To, ze to vrze jeste beru, ale toto uz neni takova sranda. Blby je, ze k praci ho potrebuju stale, takze asi az budu mit dovolenou, tak ho nekam dam..(priste uz jen zas dell)
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
Je to sice smutne, ale sezen dobry servis a nemusis nic nikam davat. Osobne i kolega uz jsme resili hp reklamaci tak, ze jsme zasli do servisu, technik vec prohledl, objednala se nova soucastka (klavesnice a zakladni deska) a az jim to prislo, tak to na pockani vymenili... taky ntb potrebuju kazdy den a takhle mi to v pohode staci. Reklamoval jsem u CS Data.
Naopak treba s dellem mam zkusenosti vice nez spatne. Nebyli schopni vubec dodat spravnou soucastku.
Je to o lidech a o konkretnich pripadech
Naopak treba s dellem mam zkusenosti vice nez spatne. Nebyli schopni vubec dodat spravnou soucastku.
Je to o lidech a o konkretnich pripadech
Naposledy upravil(a) Anduril dne 22 úno 2009 21:48, celkem upraveno 1 x.
Anduril píše:Je to sice smutne, ale sezen dobry servis a nemusis nic nikam davat. Osobne i kolega uz jsme resili hp reklamaci tak, ze jsme zasli do servisu, technik vec prohledl, objednala se nova soucastka (klavesnice a zakladni deska) a az jim to prislo, tak to na pockani vymenili... taky ntb potrebuju kazdy den a takhle mi to v pohode staci. Reklamoval jsem u CS Data.
No tak to ale neni reklamace ne? Jediný reklamační servis HP, kam se posílá všechno z ČR je v Táboře, tzn. žes to nechal opravit někde nevim kde a přišels o záruku ne? Nebo jak to proběhlo a za kolik?
Neni vubec pravda HP business notebooky maji autorizovana servisni strediska, jednim z mnoha je i CS Data Znamy je taky Autocont nebo Dileris.
Posilat se museji akorat HP Paviliony.
Posilat se museji akorat HP Paviliony.
Naposledy upravil(a) Anduril dne 22 úno 2009 21:51, celkem upraveno 1 x.
Tady mas seznam autorizovanych servisnich partneru:
http://www.hp.cz/services/podpora/asp.php
Tam vsude muzes uplatnit reklamaci..mimo hlavni servisni stredisko HP samozrejme.
Neplatil jsem nic, protoze to bylo v ramci reklamace.
Zdiagnostikovali zavadu a objednali novy dil, pak mi zavolali, prisel jsem s notasem a dil vymenili. Celkem asi hodinka casu
Ale jak rikam, je to o lidech..zalezi, jak se dohodnes, nekde to treba budou chtit nechat.
http://www.hp.cz/services/podpora/asp.php
Tam vsude muzes uplatnit reklamaci..mimo hlavni servisni stredisko HP samozrejme.
Neplatil jsem nic, protoze to bylo v ramci reklamace.
Zdiagnostikovali zavadu a objednali novy dil, pak mi zavolali, prisel jsem s notasem a dil vymenili. Celkem asi hodinka casu
Ale jak rikam, je to o lidech..zalezi, jak se dohodnes, nekde to treba budou chtit nechat.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“