Esprimo V5505 - přehřátý touchpad??
-
- občas něco napíše
Esprimo V5505 - přehřátý touchpad??
Dobry! Potrebovala bych poradit s timhle mym problemem: mam 2 dny doma vyse uvedeny NB (novy), vse je ok akorat mam uplne horky ten touchpad-proste tu plosku misto mysi. U mych predchozich NB (Acer) bylo v tomhle vse vpoho, ale tady je ten touchpad tak horky ze na nem skoro neudrzim prst. Navic napr pri celodenni praci na NB je to celkem zahul. S mysi pracovat nechci, jelikoz NB casto prenasim do skoly atd a tam neni na mysi misto. Prosim poradte kdo mate s necim podobnym zkusenosti nebo vite co s tim. Diky moc 

Vlastnost ,,, priamo pod touchpadom je clock generator ICS a proste to hreje ... zatial sa mi nikto nato nestazoval zeby mu to branilo v praci s notebookom ale tak potvrdzujem ze ano - touchpad je teply ale nieje to zavada
Riesenie ziadne .

Riesenie ziadne .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- občas něco napíše
tak to vrat, jestli muzes.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=17974
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=17974
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Dnes som to testoval a zase az tak horuce to urcite nema byt, je samozrejme ze je teply z dôvodov ktore som uz opisal ale nie az tak ako popisujes takze v tvojom pripade odporucam servis ak je to v takom stave aky popisujes . Mal som ten notebook zapnuty len v Idle na ploche cca. 4 hodiny - touchpad teply - nic neprijemne pre prst ked som snim pracoval .
T.j. ak je to az tak horuce ako popisujes bude tam nejaky problem v tom pripade by som skontaktoval servis .Pripadne vratit bez udania dôvodu neviem ako alebo kde si to kupoval to uz ty budes vedet co dalej chces robit .Kazdopadne ked sa jedna o novy kus tak by som sa s riesenim prioritne obratil na predajcu .Idealne by bolo porovnat to u predajcu s dalsim kusom a ten dalsi si pripadne nechat .Inak su to spolahlive modely takze ak ti jeho konfiguracia vyhovuje tak urcite je to dobra kupa
T.j. ak je to az tak horuce ako popisujes bude tam nejaky problem v tom pripade by som skontaktoval servis .Pripadne vratit bez udania dôvodu neviem ako alebo kde si to kupoval to uz ty budes vedet co dalej chces robit .Kazdopadne ked sa jedna o novy kus tak by som sa s riesenim prioritne obratil na predajcu .Idealne by bolo porovnat to u predajcu s dalsim kusom a ten dalsi si pripadne nechat .Inak su to spolahlive modely takze ak ti jeho konfiguracia vyhovuje tak urcite je to dobra kupa

ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“