Spokojenost s MSI notebooky
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Spokojenost s MSI notebooky
Takze protoze se tu resi mnoho problemu se servisem atd tak bych mel zajem o to at vlastnici MSI notebooku se zuscastnili ankety taky o spokojenost at jde videt pomer. Prosim o objektivni hlasovani pokud jste si notas tukli a plast praskl neni to chyba notebooku atd....
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
4měsíce GX720 a zatím spokojenost a žádnej problém a navzdory tomu jak každej haní třeba to jak hrozně topí tak sem na grafice nikdy při hraní neměl víc než 70,v klidu to je +/-40 a jádra 35...každej druhej den ho nosim do práce a kromě toho že sem si z boku pod touchpadem sedřel barvu tak s konstrukcí taky není zatím žádnej problém.
MSI GX720X-026CZ,WD3200BJKT 7200-320gb..
EX610 - kupeny v marci , vydobropisovany v decembri a medzitym 3 mesiace v servise a stale rovnaka zavada + vadna bateria
GX720X - od kupy piskala doska - neprejavena v servise - tu este asi vyuzijem moje metody reklamacii
VR610 - nefunkcne lave tlacitko touchpadu cca. 2 mesiace po kupe prestalo fungovat
Na EX610 a VR610 zliezajuca strieborna farba z plastov - prehybanie plastov
GX720 - az na piskanie dosky zatial spokojnost, plasty OK, stabilita OK po 4 mesiacoch od kupy zatial ziadna zavada az na piskanie dosky
GX720X - od kupy piskala doska - neprejavena v servise - tu este asi vyuzijem moje metody reklamacii
VR610 - nefunkcne lave tlacitko touchpadu cca. 2 mesiace po kupe prestalo fungovat
Na EX610 a VR610 zliezajuca strieborna farba z plastov - prehybanie plastov
GX720 - az na piskanie dosky zatial spokojnost, plasty OK, stabilita OK po 4 mesiacoch od kupy zatial ziadna zavada az na piskanie dosky
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ano jenze bych chtel videt jak mod musi odelit ten shit co je tam uz naspamovany od michala atd... uplne OT a vysvetlovani ze za ty penize nemuze chtit kvaltu proto jsem zalozil tohle kde by se to melo ridit jen vyjadrenim ke spokojenosti a ne spamem ale to je to a stalo se mi to a to a mas delat to a to tak doufam ze jsem to opodstatnil
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Vzdyt na tom nesejde, ze tam je balast, tak ci tak se tam ty zkusenosti a spokojenosti pisi, a ta anketa je pro vsechny stranky vlakna... a zrovna dotaz "jste spokojeni /ANO/NE" je pomerne jednoznacny, a v podstate nepotrebuje vysvetleni.
Tudiz anketu presouvam, kdo jiz hlasoval, at tedy hlasuje znovu...
Tudiz anketu presouvam, kdo jiz hlasoval, at tedy hlasuje znovu...