SONY VAIO AW21S/B

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
AndyCZ
občas něco napíše

SONY VAIO AW21S/B

Příspěvekod AndyCZ » 23 úno 2009 16:45

Dnes jsem si koupil a domu přinesl SONY VAIO AW21S/B. Zatím se nainstaloval jen systém, ale musím říct že to je paráda. NB je opravdu velký, ale vypadá a zatím se chová užasně. Později napíši nějaké další poznatky a zkušenosti.

AndyCZ
občas něco napíše

test notebooku

Příspěvekod AndyCZ » 24 úno 2009 07:49

Ahoj, lidi. tak jsem včera testoval, svůj nový notebook. Úvodem musím říct, že to Sony nezklamal. Na první pohled to je opravdu „pan“ notebook. Uchvátil mě nejen velký LCD panel a zajímavě, řešená klávesnice, ale i styl celého notebooku. Musím říct, že na klávesnici je radost psát. Bál jsem se že, si budu dlouho zvykat, ale opak je pravdou. Píše se na ní mnohem lépe než na HP 6830s. Tím moje chvála, zdaleka nekončí. Provedení celého notebooku je naprosto dokonalé. Tento notebook disponuje opravdu velkým výkonem jak po stránce procesoru tak grafické karty. Po celou dobu co jsem ho včera trápil se ventilátor neozval. Ventilátor běží neustále, ale tak v tichém režimu, že není skoro slyšel. Prostě paráda. Abych pořád jen nechválil, tak asi největší slabinou celého notebooku bude disk. Ten má jen 4200 ot./min. a to při načítání Visty je docela znát. Není to ale věc, která by až tak vadila. Musím říct, že jsem se opravdu bál, když jsem ho vyzvedával že bude hlučný, opravdu mě překvapilo to ticho.
Jestli chcete nahradit stolní počítač, mobilnějším zařízením tak doporučuji tento notebook. Cena se pochybuje kolem 38000 Kč, ale cena OPRAVDU odpovídá kvalitě. Za svoje peníze, dostanete skvělý stroj, který nebude jen na práci, ale i pro zábavu.

Nilki
občas něco napíše

Příspěvekod Nilki » 23 čer 2009 09:01

Zdravím.
Mám s tímto notebookem problém při přeinstalaci.
Stále mi trčí ve správci zařízení jedno neznámé zařízení. Jediné označení je připojení k intel ich9m LPC interface controler. A ikdyž jsem ze zoufalství zkusil naházet tam všechny ovladače ze stránek, tak stále straší. Na různých fórech psali, že chipset nebo Intel Matrix, ale ani jedno nezabralo. Nemá někdo zkušenost s tímto zádrhelem?

Jen ještě poznamenám, že ovladače beru od sony a založní particie již na NB není.

Zpět na „notebooky SONY“