Problémový ASUS (F3Sr)

notebooky Asus a vše kolem nich
GTX
občas něco napíše

Problémový ASUS (F3Sr)

Příspěvekod GTX » 24 úno 2009 20:12

Dobrý den,

mám stále více a více problémů s ntb F3Sr.

Zaprvé notebook se často nevypíná a tím se stává velice nespolehlivý. Často se stává, že když se ho snažím uspat/hibernovat/vypnout tak se vypne jen monitor a zbytek NTB zůstane zapnutý s tím, že HDD po cca 3 sekundách problikává. Utilita řešící tento problém už nemá žádný efekt a nepomáhá. Tímto je pro mě ntb strašně nespolehlivý, protože se mi už stalo, že při cestě ze školy zatím co jsem žil v domnění, že je vypnutý se celou cestu potil v brašně. Též takto běžel celou noc.

Zadruhé zámek displeje špatně "funguje". Když zavírám víko, musím vždy tlačit na levou západku displeje. Mno a při otevírání je to ještě horší, protože vždy musím páčit víko a doslova vytrhnout ze západky.

Za třetí větráček podivně piští (nic strašného, ale předtím to nedělal). Taktéž dost často (pro mě) nesmyslně spíná při cca 53-56 stupních.

Za čtvrté od výměny zákl. desky při reklamaci už Wi-Fi přepínač plní svou funkci jen z poloviny - Přepíná jen BT modul. Wi-Fi se dá přpínat jen ve Win Mobility Center (je dost otravné ho furt zapínat, protože se furt vypíná př. po hibernaci) - ptal jsem se i na oficiálním fóru ASUS.com a tam mi někdo napsal (doufám, že se s tím žádný technik ASUSu neztotoňuje) nečo ve stylu "je to problém, se kterým se musím naučit žít"

Mno a další problémy jsou už jen softwarové.

1) automaticky se po startu počítače přepíná nastavení barev na Gamma correction pomocí SPLENDID utility. I když ji odinstaluju.

2) po tom co jsem si aktualizoval ovladač na ATi HD2400 je počítač neskutečně liný. Pouští se znatelně dýl, má mnohem delší odezvu např. při spouštění Firefoxu atd...

To je prozatím vše i když nemyslím, že toto téma vyhasne (ASUS...) Jinak samozřejmě dík za pomoc. Já vím, jsou to takové drobnosti mno ale když si to všechno sečtu tak už to zas tak bezvadnej kompjůtr není.

kasper
píše často

Příspěvekod kasper » 25 úno 2009 12:34

opet bych reklamoval

GTX
občas něco napíše

Příspěvekod GTX » 25 úno 2009 16:23

Jj na to jsem taky myslel, ale prvně bych se rád přesvědčil, že to vypínání je softwarová chyba... a rád bych slyšel jestli to někdo nějak nezmákl než se pustím do reinstalace, protože kromě toho zámku a přepínače Wi-Fi jsou to spíše softwarové chyby se kterýma se mi v servise vysmějou...

Zpět na „notebooky Asus“